Внедряваме платформи за дистанционно обучение

20
573
Добави коментар
nadejdanitbg
nadejdanitbg

В НИТ-Нови Интернет Технологи имаме подходящи решения за eLearning и уебинари за всеки размер бизнес. Платформите за дистанционо обучение навлизат във фирмите, висшите учебни заведения и в училищата, за да предоставят  ефективно решение за отдалечено обучение на хора, за лесен достъп до съдържание и електронни обучения.  LMS са необходим  и много важен инструмент за ЦПО и школите. Дистанционните платформи за онлайн обучение все по-често те се използват за самостоятелни и смесени форми на обучение по професии и езици.

НИТ-Нови Интернет Технологи предоставя следните услуги: 

Ще предоставим консултации за избор на платформа за дистанционни обучения, ще  инсталиранме и конфигурираме  LMS /софтуерна платформа за дистанционно обучение/. Ще преведем Вашата организация през целия процес на внедряване, така че да получите всички ползи от внедряването в пълен обем. Ще обучим и подържаме хората, с които в екип ще въведем електроното обучение във Вашата организация до постигане на поставените цели.

Можем да изработим Вашите електронни обучения по начин, който да задържат вниманието и да предоставя 100% ефективност,  Интерактивни, брандирани и модерни, елктроните обуения и платформатите за дистанционо обучение предоставени от нас подпомагат фирмите в стремежа им да привлекат и обучат най-качествените служители, а след това и да ги задържат и вдъхновят.

Предлагаме услуги за изработване на електронни курсове с Ваше съдържание и др.

Предлагаме обучение и консултаци за изработване на  онлайн обучения и избор на обучителни методи. Дори да решите сами да изготвите електронните си обучения, Вие можете да се възползвате от нашите консултации. Ние ще ви посъветваме за най-добрите практики, основни правила за изработване на онлайн обучителни материали, както и ще ви помогнем с избора на софтуер за изработка на дистанционни обучения. 

 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: [email protected]