„Елтрейд“ инсталира търговски софтуер „Детелина Премиум“ в обектите на „ХлеБар“

5
279
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

„ХлеБар“, както съдим по името, което добре описва концепцията на мястото, не е обикновена българска фурна. Това е хлебен бар, в който освен хляб, можем да си купим и други вкусни печива, да пийнем крафт бира или да хапнем нещо вкусно от дневното меню. Главен герой тук все пак е хлябът – само с квас. Има бял, от лимец, от спелта, пълнозърнест със семена, бял с маслини, бял със сушени домати. Брашното е чисто, без примеси, без стабилизатори и фиксатори.

Чрез двете си пекарни на улуците „Оборище“ и „Шишман“ фамилията Дерижан обединява под името „ХлеБар“ занаятчийското производство на вкусен хляб в традиционна пещ и то в центъра на София.

Когато собствениците решават да обновят действащия си софтуер, желанието им е да получат нов, който да наподобява стария, за да не се налага персоналът да свиква дълго с нова навигация, което би забавило работния процес.

Най-доброто предложение е това на „Елтрейд“. Колегите от „Системно интегриране“ инсталират „Детелина Премиум“ в двата обекта на пекарната, съобразявайки се с желаните от клиента функционалности. Екипът получава касови апарати ELTRADE А3, един бек офис и два  POS терминала в единия обект, както и още два POS терминала в другия. Проектът, реализиран само за една работна седмица, включва и пренос на наличната база данни от номенклатури, артикули и контрагенти от стария към новия софтуер.