Електронни обучения по поръчка

16
314
Добави коментар
nadejdanitbg
nadejdanitbg

В отговор на динамичния начин на живот на съвременните хора и нуждата от постоянно обучение и актуализиране на знанията, НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага изработка на персонализирани електронни обучения – обучения на персонала, индивидуални обучения, обучения бизнеса, за образователни институции – училища и висши учебни заведения и др.

 Ние сме една от малкото фирми на българския пазар, която предлага инсталация, конфигурация и обучение за работа с платформи за дистанционни обучение (ILIAS, Moodle, eFront). Наши клиенти са образователни институции и водещи частни компании от бизнес сектора.

Какъв е нашият модел на работа?

• Работим съвместно с Вас – нашите клиенти. Знаем, че можем да намерим правилната отправна точка, само ако разберем какви са досегашните Ви постижения и какви резултати очаквате в края на обучението.

• Обръщаме внимание на Вашите бизнес и учебни цели. Така Вие получавате курсове за обучение с реален и измерим положителен резултат.

• Съобразяваме се с целевата аудитория на обучението Ви и нейните технически изисквания. Предоставяме материал и среда, които ще „паснат” на знанията и възможностите на Вашите курсисти. Те няма да бъдат затруднени от съпътстващите компоненти, а напротив – ще бъдат улеснени и по забавен и приятен начин, ще получат възможност да се концентрират върху обучението и развитието си.

• Създаваме Вашето дистанционно обучение, електронен курс, интерактивно обучение или видео – обучение

Целия процес по разработване е описан в статията на сайта на НИТ- Нови Интернет Технологии