Въдица за риболов Fox Horizon X3 Spod & Marker Rods

1
220
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Въдица за риболов, изработена от високомодулен карбон.

X3 Spod / Marker ROD е проектирана да доставя мощността, от която се нуждае всеки риболовец.

Водачите против заплитане позволяват на вашата линия да изтича гладко, запазвайки разположението си на място чрез отливки на разстояние, и при тежки натоварвания на стръвта за риболов, поставя усещането за борба на пръстите ви, с чувствителна трансмисия, която ви казва точно какъв трябва да бъде следващият ви ход.

Проектирани със стилни, занижени графики, които изглеждат добре, като същевременно поддържат нисък профил, X3 Cork се предлагат на 12 фута или 13 фута, което ви дава възможност да достигнете до най- отдалечените места, а тестовата крива от 5.5lb ви позволява да изпращате вашата захранка за риболов с лекота и със знанието, че вашите хвърляния ще отидат на разстояние и ще се спуснат гладко, точно на място.

Проектиран, за да отговори на нуждите на риболовците от бюджета, Horizon X3 Range от Fox се предлага носи качествено, изработено прецизно рибарско снаряжение на пазара и цена, която всички риболовци могат да си позволят.

Horizon X3 гамата от Fox е добро място за започване на търсенето на основните тактики за риболов, които ще ви трябват, за да сте сигурни, че ще вземете правилните решения за риболов.

Докато избирате спод или маркер въдица за риболов, която отговаря на вашите нужди, защо да не вземете тази риболовна въдица и да се уверите, че вашият комплект за риболов пристига на място в най- доброто възможно състояние, при всяка риболовна сесия.

Основни характеристики:

Високомодулна, лека въглеродна празна конструкция, която осигурява превъзходно кръгло изпълнение

Водачи против заплитане

Макародържач в стил DPS

Черни фитинги

40 мм водачи на всички модели от 10 фута плюс два модела 12ft, както и съкратена опция 12 фута

50 мм водачи на всички други модели, включително съкратена опция от 12 фута

Налични са и коркови опции