Стелияна Христова отново на сцена след като стана майка за втори път

5
314
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България” – Стелияна Христова и младата великотърновска певица Християна Цветкова, ще пеят в центъра на старата столица, в средата на лятото.

Стелияна, която освен безапелационен победител в музикалното шоу, се превърна и в любимка на журито и зрителите пред малкия екран, ще бъде специален гост-изпълнител в програмата на най-големия великотърновски музикален клуб на 10 август вечерта. На сцената доказалата се певица ще излезе заедно с популярния в музикантските среди изпълнител Петко Савов.

Ден по-рано, на 9 август (петък), отново под съпровода на Савов, жителите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да чуят на живо и младата и гласовита красавица Християна, която ще реализира своето първо гостуване.

Припомняме, че Християна е сред най-новите изпълнителки на великотърновската музикална сцена, а нейното първо представяне пред публика вече се случи в края на пролетта.

Стелияна пък неотдавна стана майка за втори път и след кратко отсъствие, се завръща отново на сцената и продължава с активна концертна дейност.

Двете певици споделят, че освен колежки, са станали приятелки, и не е изключено в близкото бъдеще да планират и съвместни участия, концерти и песни.