Савов с два акустични концерта в старата столица

3
194
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Великотърновският музикант Петко Савов ще представи два акустични клубни концерта в старата столица. И двете събития ще се случат в края на тази седмица, а домакин ще бъде един от популярните пиано барове в града.
В първия концерт, популярният музикант ще представи за пореден път нетрадиционно акустични версии на свои и чужди любими песни, заедно с добре познатата и обичана победителка в първия сезон от „Гласът на България“, певицата Стелияна Христова. Концертът е на 24 юни, вечерта.
Още на следващата вечер, а именно на 25-ти юни в събота, Савов излиза на сцената с един от нашумелите в последните години оперни гласове и бивш рокаджия, тенора Момчил Караиванов, с когото също обещава интересни и нетрадиционни кавъри.
Припомняме, че Савов и Момчил са колеги във великотърновския музикален театър, където са се запознали. От началото на миналата година не спират да изнасят съвместни концерти на клубната сцена в страната. Междувременно и наред с първото си клубно турне, Савов е готов и с новата си песен. Сингълът е четвърти по ред и е с име „Ти не разбра“. Песента е отново по музика и текст на Савов, а до края на лятото, музиканта ще направи официална промоция и видео към парчето.