Добре дошли в Продавалник.топ – Безплатния сайт за обяви!

3
215
Добави коментар

Единственото място на което можете да публикувате обяви, неограничено и абсолютно безплатно е само в Продавалник.топ. Освен това, нашия уебсайт е единствения който предлага на своите потребители безплатно промотиране на обявите, побутване и други иначе платени в olx или bazar услуги. НЕ, при нас е всичко безплатно, всички обяви ще се редуват, за да има равно разпределение и показване. Всички обяви  ще бъдат показвани на добри позиции в гугъл, тъй като уебсайта има добра SEO оптимизация, което е идеално за търговци, бизнес свързан със услуги или производство и други.. Перфектно за рекламиране и показване на вашия бизнеес, без нечестности, скъпи услуги. Уебсайта е предимно насочен в помощ за развитието на малкия и среден бизнес, не толкова към големите компании, но всички са добре дошли.

https://пазара.бг
https://obiava.biz
https://prodavalnik.top
https://продавалник.бг

 

За добра видимост ще помагат и безплатните опции за промотиране на обявите, повдигане, препубликуване ( обновяване ), оцветяване в различен цвят. Разбира се наложили сме някои ограничения за промотирането за да може всички компании да се редуват последователно, тоест п оравно за всички. Като допълнение, потребителите ще могат да оценяват, коментират както продукти, така и фирми, за да се избягват некоректните. Тъй като сайта е безплатен, ние няма да се съобразяваме с некоректните.

Малко повече пдоробности относно опциите: 

1. Промотиране – промотирането на обява ще я издигне в топ позиция за период от 2 седмици и ще е видима в заглавната страница на уебсайта и в страницата за търсене, както и в съответната категория, към която тя спада.

2. Повдигане – по този начин обявата се издига на топ позиция и се задържа за деня в който е зададено повдигането, ограничението е, че то не може да бъде правено в следващите 3 дни.

3. Подчертаване на обява – оцветява обявата и по този начин тя се отличава от останалите с различната си украса. Добра опция е тъй като се набива на очи, но не спомага за по-добро виждане на обявата във гугъл сърч или не я повдига на топ позиции. Въпреки всичко, тази опция може да се комбинира с друга. Периода на опцията е 3 дни.4

4. Препубликуване – Това обновява или пуска наново обявата ви, като се държи все едно сте публикували нова обява и ще се вижда във главната страница и в търсене на първата страница.

5. Бизнес профил – всеки потребител притежаващ собствен бизнес, може да се регистрира като бизнес потребител , с това ще получи опция за създаване на собствена мини страничка със данни за контакт, уемсайт, социални профили. Освен това може да добави изображения и обявите ще се показват по съвсем различен начин в профила му. Като и ще ви добави в бизнес директорията на сайта.  Ако нямате онлайн магазин, искате да създете с минимални средства, това е едно идеално решение! 🙂

Можете да публикувате обяви за артикули и услуги, които не са забранени от закона, както и да рекламирате бизнеса си. Не толерираме и не точно определеният закон за ескорт услугите.

Защо е безплатно ?

А защо не ?!

Това е решението ни, уебсайта се монетизира чрез показването на гугъл реклами и други, можете да ни пдокрепите, като ги “изпозлвате“ или дарите средства на пейпал акаунта ни, който скоро ще бъде пуснат. Уебсайта ни не печели от вас пари и не цели да прави бизнес. Докато е наша собственост и можем да го поддържаме, той ще си остане такъв.

Как се пускат обяви ?

Много лесно, в две лесни стъпки. След като вече сте се регистрирали в сайта ни, натискате бутона “Добави обява“  или “Добави“ за мобилни, след което написвате добро и кратко заглавие, описание на продукта – добре е да е минимум 200 думи, можете да изберете съсътояние, тип и да добавите цена. Задължително е да въведете местоположение, като напишите първите 2-3 букви на вашето населено място, ако то не се появи автоматично, въведете областен град. Възможно е да има лиспващи населени места, тъй като администриращите уебсайта са малко и нямаме възможност да добавим всички. ДОбавяте и останалите данни за контакт, които полета не са маркирани със звезда, можете и да не попълвате. Имейла ви стандартно не се показва в обявата, но има бутон, с който можете да го направите публичен. Последната втора стъпка е качване на изображение, приемане на общите условия и натискате бутона “Публикувай“. За разбиращите от SEO оптимизация, има полета Meta Title и Meta Description, които могат да бъдат зададени. Във отделни страници ще бдъат представени пвоече пдоробности за опциите коти предлаагме и пускането на обяви.