ОДЕТ ООД – одет, одет оод, одет софия, професионална козметика за коса, козметика за коса, EMSIBETH, продукти закоса,…

1
115
Добави коментар
ivanstoqnov88
ivanstoqnov88

Понякога естественият процес на отлюспване на мъртви клетки от кожата става много интензивен и видим и предизвиква сериозен дискомфорт. Това обикновено се дължи на засилено отделяне на себум, възпаления и гъбички по скалпа.

Явлението е типично за тинейджърската възраст, но може да се случи и в зряла. Мъжете по-често страдат от пърхот от жените. Причината е , че те секретират повече себум.
Важно е пърхoтът да се контролира.

За целта си купете специален шампоан, и го ползвайте редовно. Ако искате да сте сигурни в резултатите, потърсете серията против пърхот „EMSIBETH THERMAL” на EMSIBETH cosmetics – Italy – глина, шампоан и лосион с термална вода.

Прочети още

Мазната коса се дължи на прекомерно производство на себум от мастните жлези, разположени във фоликулите на космите. Причините за това може да са различни – храната, наследствена обусловеност и др.

Основната грешка, която се прави в този случай, е прекалено честото миене на косата. Това непрекъснато изсушаване на кожата кара мастните жлези да отговарят с ново повишаване на секрецията си и кръгът се затваря.

По-добре си налагайте да изчакате два-три дни между две измивания и използвайте качествена, щадяща козметика. Наистина добро решение за мазна коса е серията на „EMSIBETH Cosmetics”. Глината, шампоанът и лосионът регулират свръхпроизодството на себум и нормализират омазняването на косата.

Прочети още

Няма човек, който да не наблюдава с тревога космите, оставащи на гребена му. Колкото повече са те, толкова по-бързо трябва да се опитате да си изясните причината.
Няма еднозначен отговор какво провокира косопада.

Може да е стрес, може да е по наследство, или някакво заболяване. Когато лекарят ви изключи всякаква болест, се огледайте за качествена козметика.

Изберете продукти с преобладаващо натурални съставки. Можете да се доверите на серията против косопад на италианската „EMSIBETH Cosmetics”. Тя съдържа растителни екстракти от розмарин, женшен, грозде и мащерка, олигоелементи, соли и йони от термална вода. Обогатена е с витамини от групата В и аминокиселини.

Прочети още