Ревю на 10 от най-добрите гейминг клавиатури

5
274
Добави коментар
epis
epis

120 прегледа

Гласували: 1, рейтинг: 5

Ако току-що сте похарчили куп пари за най-добрия гейминг компютър, може да се изкушите да си вземете клавиатура за 10 долара, например. Ако тя работи добре – чудесно! Но, заради страстта ви към игрите, изцяло във ваш интерес е да инвестирате в една от най-добрите геймърски клавиатури, особено след като сте похарчили толкова много пари за компютъра си.

Най-добрите клавиатури за игри, за разлика от много други компютърни компоненти и периферни устройства, могат да ви направят по-добри в PC игрите. Особено ако използвате механични такива. Преди да вземете най-добрата за вас, не забравяйте да обмислите вида, който искате. Ето и някои идеи от нас.

1. Razer Huntsman Elite Razer предлага скорост на изцяло ново ниво с Huntsman Elite, благодарение на новите опто механични превключватели. Това звучи като нещо невъзможно, но Razer успя да направи немислимото – комбинирани механични превключватели с оптични сензори. Тази комбинация позволява на Razer Huntsman Elite да превърне задействането в истинско новаторско чудо. Уверяваме ви, че ще бъде трудно за вас да намерите по-бърза клавиатура на пазара.

Освен това е и удивително удобна за писане. Покрита е с повече RGB осветление, отколкото можете да си представите. Разбира се, тя се нуждае от два USB кабела за захранване и струва малко повече, но с подобна технология, похарчените средства изцяло си струват.

2. Roccat Vulcan 120 Aimo Ако просто искате да получите клавиатура, която изглежда добре, тогава Roccat Vulcan 120 трябва да е в челото на вашия списък с желания. Това бижу използва собствените Titan комутатори на Roccat, вместо Cherry MX превключвателите, срещани в повечето други клавиатури в този списък. И можем да гарантираме от първа ръка, колко са страхотни.

Тази геймърска красавица има не само удивителна тактилна обратна връзка, но е и много удобна за писане – и то без да събуждате съквартирантите през нощта.

3. Logitech G513 Един от най-големите проблеми с клавишите Cherry MX Red е, че докато са добри за игри, те не са идеални за въвеждане на нещо друго, освен вашите Steam идентификационни данни. И това е мястото, където Logitech G513 и нейните линейни комутатори Romer-G правят шоуто. Без съмнение, това се превръща в една от най-добрите клавиатури за игри на пазара през 2019 година. 4. Alienware Pro Gaming Keyboard AW768 Когато си мислите за Alienware, „стойност“ е може би последната дума, която ви идва на ум. Но ако трябва да сме честни, Alienware Pro Gaming Keyboard AW768 е наистина много добра. За по-малко от 100 долара получавате една страхотна игрална клавиатура с механични клавиши, специални макро клавиши и изтънчена естетика. Тя не е много богата на характеристики, но на тази цена наистина няма и нужда от повече. Върши отлична работа

работа и изглежда прекрасно, докато го прави – това е достатъчно, нали?

5. Cooler Master MasterSet MS120 Не всичко трябва да бъде супер висок клас, а Cooler Master MasterSet MS120 е доказателство за това. Комплекта е набор от клавиатура и мишка и въпреки че мишката не е чак толкова блестяща, то клавиатурата напълно компенсира. Едно от по-достъпните за закупуване предложения, което си струва.

Комплекта предлага тактилна обратна връзка и няма да държи цялата ви къща будна през нощта, докато вие яростно се биете по време на интензивен мач на Overwatch, например. Щракането по бутоните става много тихо и удобно.

6. Corsair K63 Wireless През последните няколко години видяхме много жични мишки, но няма много безжични клавиатури за игри. Досега. С Corsair K63 Wireless вече имаме отлична безжична версия – без да се прави компромис с качеството!

С характеристики като Cherry MX Red, пълно RGB осветление и удобни медийни контроли, K63 е доказателство, че безжичните клавиатури могат да бъдат големият хит през 2019 година.

7. Corsair K95 RGB Platinum Цената на тази геймърска клавиатура може да е твърде висока, но Corsair K95 RGB Platinum е един от най-добрите варианти за игри, които сме виждали през последните няколко месеца. Наистина ще получите много за тази сума. Дали пък това не е най-добрият избор за вас? 8. Havit Low Profile Mechanical Keyboard Havit Low Profile Mechanical Keyboard има RGB осветление, но дотук свършват приликите й с другите геймърски клавиатури. Тази оставя останалите клишета в миналото, където те принадлежат.

С идеални размери и изключително удобна както за писане, така и за игра. Няма мултимедийни бутони, но за тази ниска цена, клавиатурата е достатъчно добра и ще ви хареса.

9. Razer Cynosa Chroma Вие сте с нов геймърски компютър и търсите клавиатура, която ще се представя чудесно, без високата цена, която имат многото механични клавиатури? Може би за вас най-добрият избор е Razer Cynosa Chroma. Тя не притежава тактилно кликане на по-висок клас, но хибридните мрежови превключватели се представят достатъчно добре. Разполагат със скорост от 1 милисекунда и 10-ключово преобръщане. Да не говорим за невероятното RGB осветление. Това е една от най-добрите клавиатури за игри на PC за начинаещи, които не са готови да похарчат много пари за по-висок клас. 10. Corsair K68 RGB Случват се инциденти – това е факт от живота, особено когато играете. За щастие, все по-често най-добрите игрални клавиатури ще да могат да се справят с всичко, което можете да им причините. Corsair K68 RGB се отличава с отличен дизайн, с Cherry MX превключватели и най-важното – водоустойчива е. Така че не е нужно да се притеснявате от някое разливане на напитка по погрешка. Просто дерзайте!