Kaufland България спечели пет награди в потребителската класация „Моите любими марки“

2
230
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

Kaufland България спечели пет награди в потребителската класация „Моите любими марки“ и се нареди сред марките, събрали най-много гласове в 10-ото издание на надпреварата. В директен вот потребителите избраха компанията за свой „Любим работодател“, а собствената марка „K-Classic“ е безспорен победител сред отличените в раздела „Собствени марки – храни и напитки“.

В единствената потребителска класация у нас Kaufland България беше удостоена с още три награди: в категориите „Търговски вериги“, както и в „Бебешки и детски продукти” и в „Собствени марки – нехранителни продукти“ за Kuniboo – продукти за нуждите на най-малките и техните родители. Компанията получи и специална награда за „Бранд мениджър“.

Отличията са доказателство, че компанията успешно работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага качествени продукти на конкурентни цени с високо качество на обслужването. В същото време вотът на потребителите потвърждава, че Kaufland България прилага високи стандарти в управлението и развитието на служителите.

На награждаващата церемония късно снощи Йордан Кисимов, мениджър „Собствени марки“ в Kaufland България, подчерта, че „K-Classic“ е една от най-утвърдените собствени марки на компанията, превърнала се в синоним на контролирано качество на ниска цена. Линията включва над 700 артикула, сред които месни и млечни продукти, пакетирани храни и консерви, произведени при стриктен качествен контрол.

Отличието за Kaufland България като „Любим работодател“ прие Мила Вълкова, старши мениджър „Подбор и работодателска марка“. По думите й директната подкрепа на толкова много хора в класацията задължава компанията да продължи отговорната си работа в подкрепа на своите служители, както и на всички бъдещи талантливи кандидати. С екип от над 6000 души компанията поставя грижата за хората и тяхната удовлетвореност във фокуса на своята работодателска мисия.

Катерина Ушева, директор „Маркетинг“ на Kaufland България, получи специалната награда „Бранд мениджър“. Тя се връчва за първа година и отличава усилията на професионалистите за силно присъствие на марката и изграждане на емоционална връзка с потребителите. „Марката Kaufland се развива и променя, работим за това да сме още по-близо до хората и очевидно те разбират и харесват това“, коментира Катерина Ушева. По думите й особено ценно за компанията е и отличието за една от нейните най-нови марки -Kuniboo, която беше пусната скоро на пазара, но вече спечели сърцата на потребителите.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна.