Хороскоп за днес – 19 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
186
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 19 юли 2019 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви накара да кажете и направите неща, които сте си забранявали или не им е било дошло времето до момента. Внимавайте, гонете си интереса, без да отивате в крайности. Не пийте, ако ще водите важни разговори. Тази вечер и на купона се постарайте да бъдете неотразими, а не лесно сразими от чашката или от нечии настойчиви погледи. За утре не планирайте нищо отговорно и важно както и срещи с хора, които могат да ви окажат негативно въздействие.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден за пътувания, лични и делови срещи. Вечерта лесно може да загубите чувството си за мярка и да направите крачка, която ще ви раздели с един и сближи с друг. Не се знае дали това ще е правилния ход, но крачката вероятно ще бъде направена. В този ден падат прегради, бариери и ограничения. Лесно се разкрепостявате и губите представа за реалностите, особено ако се поддадете на алкохола и оставите хормоните да направляват партньорските ви отношения.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на неочаквани попадения и попълнения не само в бюджета, но и в професионалните ви и семейни връзки. Ще получите новини, за които ще почерпите. Програмата ви ще се промени, ще се наложи да излезете от предварително съгласуваното и определеното русло и да действете първосигнално. Важното е да не губите присъствие на духа и да реагирате адекватно на настъпващите промени. Конкуренцията ви ще изпадне в изолация правейки опит да заеме определени и заслужени от вас позиции.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес ретроградно движещият се Меркурий се връща отново в знака на Рака. С него може да се върнат и някои партньори, които временно са отсъствали по лични дела или работни ангажименти. Връща се и една надежда, че нещата може да се оправят, че ще се намери решение и изход от всеки проблем и работата отново ще потръгне. Чакайте обаждания и покани, на които е добре да отговорите утвърдително, да не се сърдите и да простите за малките забежки или предателства. Върнете се близо до корените.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на тежки битки и сладки победи. Символ са камбаната и виното. Ще получите вест, за която ще почерпите. Дейности със стара дата ще ви носят приходи. Потърсете длъжниците си, но очаквайте и покани за участие в спонсорски инициативи. Всичко предприето ще носи ползи, дори и в момента да изглежда, че вървите на загуба. Ползата ще дойде от разширяването на деловите контакти и от срещите с качествени хора, които ще помогнат за реализиране на личните ви проекти. Меркурий напуска вашия знак, предстои ви равносметка.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Отдавна влачени проекти може да се реализират в този ден. Ще се обадят тези, които сте търсили за съдействие, подкрепа или съвместна дейност. Планирайте бъдещите действия, радвайте се на полученото и не претендирайте за повече. Съдбата ви дава толкова, колкото е нужно за базовите ви проекти, но не и за допълнителни екстри. Не бъдете разточителни в намерения, действия и амбиции. В този ден е важно да се стегнеш, да си направиш равносметката, да подредиш ангажиментите и действията си по степен на важност.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Нещо чакано отдавна ще дойде, ще ви се представи и ще донесе радост. Приемайте всичко с положителна нагласа. Дръжници се издължават. Получавате пари за добре свършената работа в миналото. Може да получите покана за участие в престижни изяви. Внимавайте и не отивайте в крайности. Контролирайте дозировката на алкохола, лекарствата и стимулантите, които ползвате. Случващото се в момента може да предозира и някои отношения. Не взимайте прибързани решения, искайте време за размисъл.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Труден ден за родените в третата декада. Не си позволявайте алкохолни или други злоупотреби. Нека чувството за мярка да не ви напуска в този ден, в който ще ви действат тежки аспекти. Вечерната сбирка може да ви донесе радост, но прекаляванията може да развалят приятелски и роднински отношения. Този ден залага тестова програма доколко сте се справили с пороците и доколко владеете себе си, чувствата и реакциите на тялото и ума. Ако сте сънували приятен сън всичко ще е наред, неприятният е знак за внимание.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Силен и творчески ден. Идват обаждания и награди за добре свършената работа в миналото. Някой ще дочака и преназначение на по-добра позиция. Шефовете ще ви стимулират за дейноста ви, ще предложат допълнителни задачи заедно с личното ви повишение. Днес няма безплатен обяд, но вашият ще е заслужен и обилен. Във всеки момент проявявайте сдържаност и не изпускайте юздите на емоциите. Всяко отиване в крайности ще разваля работата и ще пречи на успеха. Но това е и най- благоприятният ден за предложение и брак.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес и за вас може да има приятни изненади в любовта. Може да получите или да направите предложение и да сключите брак до няколко месеца, особено ако Венера се намира в знака на Стрелеца в хороскопа ви. Замислете се за продължението на рода. Този ден ще ви донесе информации и покани, които ще отворят нова страница в живота ви. За родените в третата декада положението ще е по сложно. Меркурий се връща в знака на опозицията ви Рака и спъва водените до момента преговори. Не се давайте без бой.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените в третата декада ще се радват на внимание от страна на хора, на които в миналото са направили услуга или са помогнали в работата и личните връзки. Ден на заслужените награди, на срещите, които ще отворят нова страница в живота и на двете страни и може да доведат до съвместна дейност или обща семейна инициатива. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията и независимо какви емоции изпитвате да не посягате често към чашката. Денят е добър за годежи. Гърнето си намира похлупака.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес от различни страни получавате информации, които ще ви радват и разстройват, ще ви провокират емоционално и ще ви вкарват в нова програма. Бъдете внимателни. Не планирайте в съботния ден да отговаряте прибързано на всичко, което проучите и получите днес като покана и информация. Някой ще ви провокира и ще подложи на изпитание чувствата ви. В такъв момент е особено важно да запазиш самообладание и да имаш чувство за мярка във всичко, което правиш и обещаваш. Предстои пътуване.