Портнорство с Eventiplier – Билети за събития на достъпни цени!

3
217
Добави коментар

Портнорство с Eventiplier – Билети за събития на достъпни цени!

 Радваме се да обявим нашето ново партньорство!

Продавалник.топ вече може да предложи на своите потребители билети за събития, филми и други на достъпни цени. Платформата показва и събития, които са безплатни за посещение. Освен всичко ако сте организатор на събития или имате заведение, кино или друго, можете да публикувате вашите събития, както платени, така и безплатни.

Достъпа до платформата може да се осъществи чрез сайта на продавалник.топ посредством обособената страница, ето ==> ТУК <==.

Интерфейсът е лесен за боравене, можете да изберете различни категории, ценови диапазон, дата и други. Разнообразни методи за разплащане и различни други допълнения. Потърсете из събитията, посетете или купете билет чрез нас, бързо и лесно. Можете да търсите билети за всяка категория, Театър, Филми, Спортни събития, Концерти, фестивали, Международни коцнерти и фестивали, Благотворителни, Свободни събития и други.

За отрганизатори на събития платформата е снабдена с множество инструменти с които организаторите могат да управляват и модифицират, рекламират своите събития лесно. За повече информация, организаторите могат да посетят уебсайта на Евентиплайър //> ТУК .