Препарати за почистване и перилни препарати онлайн – препарати за чист дом на ниски цени от Космос Онлайн

1
259
Добави коментар

www.kosmosonline.bg e онлайн магазин за препарати за почистване, перилни препарати и домашни потреби за да ви помогне да запазите един чист дом.
Ние имаме богат асортимент от качествени вносни перилни и почистващи препарати на ниски цени.

Верига магазини “Космос” предлага на своите клиенти препарати за почистване на дома и офиса на водещи марки производители, познати както в страната, така и в цял свят.
Също така предлагаме богата гама почистващи препарати и козметика от български производители.
Желанието ни е да предложим на клиентите си качествени продукти на ниски цени, които да задоволяват всички изисквания по отношение на почистването и поддържането на един чист дом.

Предлагаме както почистващи и перилни препарати за дома, така и специализирани препарати за почистване.
Имаме широка гама продукти, професионални почистващи препарати за индустрията, почистващи препарати за офиса, учреждения и фирми за почистване.

С www.kosmosonline.bg пазаруването онлайн е вече възможно и достъпно, вие можете да разглеждате нашите продукти и да пазарувате по всяко време на денонощието от всяко място в страната.
Нашият екип се стреми да предоставя и презентира на своите клиенти най-новите продукти и иновации в сферата на почистващите и перилни препарати.

При нас ще откриете почистващи препарати за кухня, санитарни помещения, за почистване на под, стъкла, перални и миялни машини, обувки, мебели, текстил и други.
Предлагаме перилни препарати като прах за пране, гел за пране, препарати за почистване на петна, омекотители и ароматизатори за пране, топки и ароматизатори за сушилня и други.

В раздела лична хигиена предлагаме продукти за грижа за косата, лицето и тялото, устната хигиена, интимна хигиена.
Имаме специален раздел продукти за бебето> като перилни препарати, памперси и мокри кърпи.

Предлагаме също домашни потреби за почистване: мопове за под, четки, кърпи, гъби, кофи, кошове.

В отделен раздел ще намерите нашите професионални препарати за кухни, хотели, офиси и учреждения.

С Космос Онлайн ще изберете лесно и бързо необходимите почистващи и перилни препарати и те ще бъдат доставени до вашия дом без да губите време за пазаруване и транспорт.