Тома Белев организира протест срещу Гешев :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
238
Добави коментар

След като умните и красивите не издигнаха свой кандидат за главен прокурор, обявиха за свои врагове всички останали.

След, като оправи екологията, летния и зимен туризъм, справи се с корояда и разрухата  на Витоша, дюните по морето, дивото къмпингуване и усвои милиони от европейски фондове и поръчки, най-накрая Тома Белев се зае и със съдебната система. За да го  издигнат  за общински съветник в София от Демократична България, Белев се зае да организира протест срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

Утре представители на „зелените” начело с Тома Белев и партия „Демократична България“ са свикали протест пред ВСС. Протест СРЕЩУ Гешев, който трябвало веднага да подаде оставка?!

Това меко казано е нагло. Партия да се намесва в избора на главен прокурор и да се меси в съдебната система.

Тома Белев плюе по Иван Гешев във Фейсбук, като го нарича нова бухалка и потомствен милиционер с мотива да се защити Конституцията.

Белев явно добре следи изявите на зам.-главният прокурор Гешев, защото коментира в социалната мрежа негови интервюта: „Конституцията е десен екстремист според зам. главния прокурор. В днешното си интервю той показа, че нито познава, нито уважава Конституцията. Сега очаквам да видя реакцията на всички политически сили и на всички власти у нас за казаното в това интервю. По тях ще се разбере кой защитава Конституцията”.

„Чувствам се раздвоен – винаги съм критикувал Конституцията като несъвършенна, а сега трябва да я защитавам от милиционери, дето искат да върнат живковския и вариант”, пише още във Фейсбук Белев.