Вътрешни ремонти Варна

1
203
Добави коментар
vashiatehnik
vashiatehnik

Вътрешни ремонти във Варна? Искате изцяло ремонтирано и модерно жилище? Искате качествени вътрешни ремонти? Превърнете Вашия дом във Вашата крепост! Какво е нужно за комфорта на цялото семейство?

ЧИСТ ВЪЗДУХ и постоянна температура, СИГУРНОСТ и безпроблемна работа на ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯТА и всички ЕЛ. УРЕДИ, Удобни и качествени ВИК комуникации, ЧИСТОТА и лесна поддръжка на подови настилки, стени и тавани, НИСКИ СМЕТКИ за комунални услуги, Практично и удобно ОБЗАВЕЖДАНЕ……..

Различни проблеми – едно решение!

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*

Ние от *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*, ще трансформираме дома Ви в едно комфортно, модерно и приятно място за обитание. Ще Ви консултираме професионално и безплатно по всички въпроси, свързани с ремонта. Ще ви предложим различни ценови решения, съобразявайки се с Вашия бюджет. Екипът зад *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* притежава професионализъм и дългогодишен комбиниран опит във всички видове ремонти. На базата на човешкия и технически ресурс, с който разполагаме, ние предлгаме цялостна и завършена услуга от А до Я.

Свържете се с нас още днес на 0897 861 568 и ние ще отговорим бързо на Вашето обаждане и може да сте сигурни, че ще имате полза от нашите опитни съвети и оценка.

Как изградихме нашата перфектна репутация?

В продължение на многогодишното ни обслужване във Варна и цяла Източна България, ние  изградихме репутация за отлични постижения, както в ремонта на Вашите лични домове, така и в обслужването на големите имена в Бизнеса в България.

Всички знаем какво разхищение на средства и енергия е за всеки проблем да търсите отделно решение. Основното, което отличава *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* от останалите фирми е именно предлгането на комплексна, цялостна, завършена услуга.

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* е сред най-доверените имена в района на Варна! И има защо да е така.

Как го постигнахме? Ние успяваме, защото изграждаме не само домашни и офис подобрения, но и взаимоотношения. Поставяме нуждите и предпочитанията на нашите клиенти на първо място и никога не приемаме Вашето доверие за даденост.

Обадете ни се и ще получите ангажираност и отношение към Вашия проблем. Разчитайки на нас, ще имате надежден партньор, няма да влезете в проблеми и непредвидени допълнителни разходи, които „не сме видели в началото“. Етиката не ни позволява да харчим безразборно парите на клиентите си! Не на последно място *НИЕ ВИНАГИ ЗАВЪРШВАМЕ ОБЕКТИТЕ ДО КРАЙ*.

За изготвянето на прецизна оферта, разбира се е необходимо да направим оглед на Вашия дом или офис и също да ни насочите и запознаете с Вашите изисквания и очаквания. Всички допълнителни уточнения, могат да станат по телефон или E-mail адрес [email protected]

Ще разберем Вашата визия за Вашия дом, ще отговорим на Вашите въпроси, относно времевите рамки и материали и ще Ви дадем съвет какъв може да бъде най-добрият вариант за Вашия конкретен проект или задача. Ние ще Ви помогнем да вземете информирано и адекватно решение, за което никога няма да съжалявате.

Получавайки нашето предложение, ще получите възможно най-доброто съотношение ЦЕНА/КАЧЕСТВО. Подходът ни е индивидуален към всеки клиент и след като ни запознаете с Вашата визия, ще Ви предложим най-добрите варианти за проект, доставка на материали и изпълнение. Доверявайки се на професионалния ни опит, ще вземете най-добрите, иновативни и практични решения.

Екип от професионалисти

Всички знаем какво разхищение на средства и енергия е за всеки проблем да търсите отделно решение. Основното, което отличава *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* от останалите фирми е именно предлгането на комплексна, цялостна, завършена услуга.

Нашият екип включва опитни Инженери, Дърводелци, Конструктори, Монтажници на изолация, ОВИК експерти, Монтажници на покриви, Водопроводчици, Електротехници, Монтажници на сухо строителство, Монтажници на подови настилки,  Дизайнери и др. Ние ще изпълним целия проект от начало до край, спестявайки и оптимизирайки Вашите разходи.

Ние се гордеем с всичко, което правим за Вас, Вашия дом и офис. Знаем кои материали са с най-високо качество и как да извлечем максимума от тях. Снабдяваме нашите служители с всички най-добри инструменти и оборудване, така че да могат да изпълняват наистина качествена работа за възможно най-кратко време.

Дисциплина и трудова етика

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще започне изпълнението на проекта във време, което е удобно за Вас, ще работим по Вашия график, ако е необходимо и ще уважаваме Вашето време. Въпреки че метереологичните условия могат да повлияят на началните/крайните дати за някои проекти на открито, ще можем да Ви дадем надеждна времева рамка, за да знаете какво да очаквате.

Ние не закъсняваме и не си тръгваме по-рано от работното място. Може да разчитате, че ще се появим по график и ще работим усърдно само с нормални паузи и с разумни времена за старт и стоп. А ако има неизбежни закъснения , дължащи се на материални работи или неочаквани проблеми, ще Ви уведомим бързо и откровено. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* винаги държи телефона си включен и отговаря на всички повиквания!

Правни въпроси и въпроси свързани с безопасността *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* може да се справи и с всички въпроси, свързани с разрешителните за строеж и строителните норми. Не е нужно да чакате в кметства и учреждения и да се справяте с много непознати регламенти. Напълно запознати сме с местните разпоредби и можем да премахнем това бреме от вашите рамене. Ние сме 100% лицензирани и застраховани. Винаги поставяме безопасността на първо място (както вашата, така и нашата) във всеки проект за ремонт без значение колко голям е той. Финансиране на Вашия проект

Може би най-важната част. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* предлага на своите клиенти гъвкави и удобни схеми за финансиране. От нас ще получите съдействие и протекции при банково кредитиране, изгодни лизингови условия и др.

Свържете се с нас на 0897 861 568, за да започнем! Ще получите безплатна консултация и оферта в най-кратък срок! Изпратете ни планове за дизайн (ако имате такива) на E-mail адрес [email protected]!

Използвайте нашата онлайн форма за контакт и ще получите отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват!

Свържете се с нас в Чата, посетете нашия офис на ул.Дрин 10 във Варна или ни се обадете още днес на 0897 86 15 68 и се посъветвайте и ще получите съвет за Вашия нов проект!