Мис Плеймейт Силвия Бахати и Християна Цветкова напълниха очите и ушите на търновци

4
455
Добави коментар

Новини

Детайли

Публикувано на 29 Юли 2019

Носителката на приза ”Мис Плеймейт“ Силвия Бахати се оказа фенка на плейгърлата Християна Цветкова. Двете красавици разгорещиха страстите в нощен клуб, в края на миналата седмица.

Силвия, която бе обявена за най-секси българка през 2012 година, очевидно продължава да е в отлична форма и отново успя да покачи градуса на настроението, още с появата си в един от най – новите търновски клубове.

Красавицата беше забелязана да влиза с компания в елитното заведение, малко след полунощ. Не след дълго плеймейтката се настани удобно и вече си припяваше, заедно с изгряващата певица Християна и популярния търновски музикант Савов, които имаха участие в клуба.

Малко по-късно, в разгара на петъчния купон, двете красавици, които се оказаха приятелки, се поздравиха, а след още няколко маркови питиета, вече пееха в дует, за радост на всички в препълнения клуб.

Изненадите на вечерта, обаче не свършиха до тук. Съвсем неочаквано, към заформило то се ВИП парти се присъедини и бившия фронтмен на “Мъртви поети” и настоящ оперен певец – тенора Момчил Караиванов, който също бе дошъл да чуе младата Християна и се включи от сцената с няколко култови класически арии.

21 годишната Християна определено напредва все по-смело в музикалния бизнес. Гласовитата великотърновка дебютира на музикалната сцена преди около месец, когато се присъедини към екипа на популярния музикант Петко Савов. Двамата реализираха съвместен концерт, който очаквано премина с голям успех. Още тогава Християна показа, че умее да впечатлява не само с визия, но и с глас. След концерта някои от местните медии я обявиха за новата музикална сензация. 

Силвия пък, си призна, че винаги много е обичала музиката, заклет меломан е и дори като дете е мечтаела да стане певица. Съдбата, обаче е имала други планове за нея и така и не се е занимавала професионално с пеене.

Силвия и Християна буквално напълниха очите и ушите на всички гости в заведението, които дълго и бурно ги аплодираха. Атрактивното дуо дори получи покана за участие в клуба.

Двете красавици, обаче са категорични, че шоуто се е случило спонтанно и без репетиции, и не планират съвместни изяви на сцена.