Организация на промоционално събитие на Acer в рамките на фестивала A to JazZ 2019

1
178
Добави коментар

Организация на промоционално събитие на Acer в рамките на фестивала A to JazZ 2019

Компания Аcer е международен производител на компютърна техника, чиито продукти се отличават с високо качество. Портфолиото им включва лаптопи, десктоп-конфигурации, монитори, таблети, мултимедийни устройства, All-in-one устройства, аксесоари. Представителството на Аcer за България и тази година се доверява на екипа на Smarkethink  за  участието си на фестивала A to JazZ.

Задачата:

Представяне на новата линия продукти на Acer, специално разработена за създатели на графично съдържание ConceptD и цялостна организация на позиционирането и брандинга на компанията на фестивала A to JazZ 2019.

Какво направихме:

Поставихме си ясна цел, която участието на Аcer на фестивала, трябваше да изпълни.А именно да представим ConceptD на неговата потенциална аудитория (графични дизайнери, фотографи и творци) по креативен и интересен начин. Идеята беше да предизвикаме интереса към бранда и хората  да потърсят повече информация за продуктите. Разработихме цялостна  концепция за позиционирането на фестивала, с която да представим новите компютри. Отправихме предизвикателство към всички творци, като ги насърчихме сами да нарисуваме уникален дизайн тениска.
Погрижихме се за всичко важно, през оборудването, организацията на промоцията до комуникацията с подизпълнители и организаторите на А to JazZ.
Направихме цялостен брандинг на щанда, създадохме дизайн на всички рекламни материали, осигурихме чаровни промоутърки, които представиха новите компютри на посетителите и арт-модератори, които предизвикваха творците да останат малко по-дълго на щанда и да нарисуваш своя спомен от  джаз фестивала.

Организирахме игра с награди в социалните мрежи, която насърчаваше хората да споделят своите снимки от къта на Acer с #НекаТворцитеДаТворят (слогана на новата линия продукти). Присъствахме лично на фестивала през всеки един от трите дни, за да бъдем сигурни, че всичко ще мине по план и клиентът ще остане доволен.

Извършени услуги: 

Креативно предложение за представяне на нов продукт; Цялостна организация на промоционално събитие; Логистика; Управление на бюджет, Дизайн и производство на рекламни материали; Комуникация с организаторите на A to JazZ и подъзпълнители; Организация на игра в социалните мрежи, свързана с активностите на събитието.