Стъпки за организиране на незабравимо детско парти

2
180
Добави коментар
katy88
katy88

0 Flares
Facebook
0
Google+
0
Twitter
0
Pin It Share
0
0 Flares
×

Има ли нещо по – хубаво от това да видим детските усмивки по лицата на малчуганите? Да чуем детския глас, които се разнася навсякъде, носещ веселие и безгрижие. Това ни връща назад, когато и ние сме били деца с безгрижно детство, без проблемите от работата, ежедневието и забързаното време. Затова трябва да вземем нещата сериозно и да организираме събитието така, че децата да се отдадат на забавление игри и смях и да останат в пълен възторг от кетъринг, напитки и торта.

За целта ще ни трябват няколко основни неща: покани за събитието, лека почерпка и напитки за всички, украса и здравословна торта за децата.

Покани може да купим, което не е никак лоша идея, защото пестим време и много усилия, а в напрегнатото ни ежедневие това означава наистина много. Вторият вариант, който ще е по–труден, но със сигурност ще се хареса повече е да изработим сами поканите. Ако партито не е изненада, в изработването на картичките може да ангажираме и някои от децата. Сами знаем, че самата подготовка за събитието си е едно малко парти, което подготвя големият и грандиозен купон, който предстои. Украсата, която ще включва непременно балони, гирлянди, шапки, носове на клоуни и други забавни маски на филмови и анимационни герои също са задължителни.

Следващата най-важна и отговорна стъпка е избор на парти менюто. Тя е най-важна, защото добре аранжираните маси със сладки и солени вкуснотии, ободряващите напитки и красивата торта са нещата, които правят партито незабравимо. То трябва да включва предимно лакомства, защото все пак това е събитие, което не се организира всеки ден и може да отпуснем малко. Но най-важното е да предложим на децата и родителите здравословно меню, тъй като се съобразяваме с вкуса на всички.

Една добра идея тук са популярните напоследък сурови торти. Предимствата на този вид торти са много: отсъствие на термична обработка, при която витамините и полезните вещества намаляват, отсъствието на алергени като глутен, млечни продукти и яйца. При суровите торти стандартния блат е заменен от натурални съставки. Много често в различните видове ще срещнете съставки като фурми, кокос, свежи плодове, мед, ядки, кокосово мляко и други полезни за здравето храни. В зависимост от вашите предпочитания и вкуса на гостите ви може да се насочите към няколко основни вида сурови торти: Плодови торти, Шоколадови торти, Зеленчукови торти, Сурови десерти и бонбони. Всички тези натурални и полезни изкушения може да откриете в сайта на Rawcakes.bg.

Накрая остана да помислите за напитките, които са важна част от парти менюто. За да бъде по–здравословно и за да се съчетае с някоя избрана от вас сурова торта, може да използваме натурални продукти и сами да си приготвим цитронада, бъзонада или прясно изцеден фреш.

Музиката и игрите са от изключителна важност. Говорим за детско парти, което без игри, песни и танци не може да мине. Тук може да се озорим, защото доста време е минало, откакто ние сме бил деца и времената са се изменили. Спокойно може да се доверим на парти клуб с аниматори, която ще помисли за това и със сигурност ще направи детското парти едно уникално събитие.

0 Flares
Facebook
0
Google+
0
Twitter
0
Pin It Share
0
0 Flares
×