BANGGOOD: СЪВЕТИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПАЗАРУВАНЕ НА BANGGOOD

1
286
Добави коментар

За да научите повече за Banggood, ето нашето РЕВЮ.

Ние ще направим разбор на повече подробности за неговата работа и оферти, както и извлечения от мнения и коментари на потребители и това надявам се ще ви насочи пазаруване на Banggood.

Banggood е онлайн магазин, който продава китайски продукти на много ниски цени. Сайтът е лансиран през 2006 г. и в началото специализира в разработването на компютърен софтуер.

Тогава Banggood стана един от първите онлайн играчи в бизнеса с електроника. Благодарение на международната си откритост, Banggood днес е голям търговец на дребно, който ви предлага категории артикули, които са полезни ежедневно.

>> Посетете BANGGOOD.COM <<

КАК ДА ПАЗАРУВАМЕ НА BANGGOOD?

Сайтът е добре обработен, това по някакъв начин е доказателство за неговата надеждност. За да намерите необходимите елементи, можете да използвате лентата за търсене или по друг начин да потърсите налични категории: Електроника, Индустриална и Научна, Лаптоп и аксесоари, Осветление и осветление, Игри и хобита, Дрехи и аксесоари, Чанти и обувки, Дом и градина , Здраве и красота, Авто и мотоциклети, Компютри и мрежи, Часовници и бижута.

Когато го намерите, трябва да натиснеш добави в количката и направете същото за други продукти. Но за да продължите, трябва да кликнете върху „ Продължаване на пазаруването “. Когато сте доволни, кликнете върху „ Купете сега “. За да продължите поръчката, просто трябва да следвате инструкциите.

СЪВЕТ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ, НАЛИЧНИ НА BANGGOOD. НАЙ-ДОБРИЯ САЙТ?

Подобно на всички други китайски онлайн магазини , винаги ще намерите продукти с лошо качество. Всъщност продавачите са многобройни. Някои са големи производители, които имат опит и могат да направят перфектни фалшификати. Но други са малки продавачи, например модни дизайнери, които използват този сайт, за да продават продукциите си.

От друга страна, сайтът не продава само китайски продукти. Той има складове и някои европейски страни и в САЩ. Разбира се, тези „некитайски“ продукти са по-скъпи, но получават положителни отзиви от потребителите.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Времето за доставка зависи от страната на местоназначение на пакета. Зависи и от начина на доставка. След като направите поръчката си, ще получите имейл за потвърждение.

Тогава ще получите друг имейл при изпращане на пакета. В този втори имейл ще имате цялата информация за проследяване и инструкции, които са ви необходими, за да следвате поръчката. Времето зависи от времето за обработка, времето между кога сте направили поръчка и и времето на изпращане.

Информация за сроковете на доставка от тук >>>

В обобщение, пратката от китайския склад варира между 7 и 20 дни; за доставка от складове в САЩ, между 3 и 6 дни; Доставка на френски склад варира между 3 и 8 дни. Ето защо много американци остават лоялни към този сайт. Това кратко време за доставка прави BANGGOOD един от най- добрите сайтове за онлайн продажби за американците. За Европа времето за доставка, също е задоволително / спрямо други китайски онлайн магазини За хората, които живеят в европейски страни, сроковете за доставка са както следва по-долу:

„Това е много сигурен сайт за закупуване през интернет и доставката е бърза. „
„Много добър сайт, без притеснения Силно препоръчвам този сериозен сайт, много бърза доставка и получаване на пратката без никакви щети. „
ЗАЩИТА НА КУПУВАЧА

За защита на купувача Banggood предлага различни гаранции:

3 дни DOA гарантира продукта : ще бъдете защитени от тази гаранция, ако получите повреден продукт. В рамките на 3 дни след доставката на продукта, свържете се с клиентския отдел на Banggood и изпратете снимка или видеоклип като доказателство. След това мениджърите ще прегледат приложението и ако бъде одобрено, можете да върнете продукта. След това той ще бъде заменен, а разходите за връщане се плащат от Banggood.Гаранция на продукта: ако сте получили продукти, които не отговарят на вашата поръчка (размер, цвят, количество), незабавно се свържете с мениджъра отговарящ за клиенти, като винаги изпращате снимка или видео. Ще получите отговор в рамките на 48 часа, ако продуктът е покрит от гаранциите на сайта, той може да бъде заменен.3 дни на връщане: ако не сте доволни от продукта, качеството и условията, можете да ви бъде възстановен частично в рамките на 3 дни след получаване на продукта. В този случай трябва да го върнете в склада, където е изпратен.Политика за анулиране: Ако доставка се задържи много, можете да се свържете с мениджъра, за да отмените поръчката.

Освен това, имайте предвид, че този сайт е надежден по отношение на сигурността на вашите данни. На сайта пише:

„Ние използваме разумни технически, административни и физически мерки за сигурност, предназначени да защитят и спомогнат за предотвратяване на неоторизиран достъп до вашите данни и за правилното използване на данните, които събираме (…) Създадохме система за възстановяване, за да предотвратим унищожаването, загубата, промяна, неразрешено разкриване, причинено от автоматичната технология. “
ПРЕГЛЕД НА BANGGOOD: ПЛАЩАНИЯ – СИГУРНИ ЛИ СА?

На този сайт се приемат няколко начина на плащане: BGpay, кредитни карти, Pagamento, банков превод, Webmoney, OXXO, Parcelamento, UPI, PayPal, Sofort, Giropay, Netbanking, QIWI, Dotpa и много други.

Плащането е сигурно, особено с метод на плащане PayPal, който е силно препоръчителен. Сайтът се ангажира да защитава вашите банкови данни срещу всеки опит за измама. Трябва обаче да потвърдите самоличността си, като платите с кредитна карта, за да сте сигурни, че цялата информация за вас е вярна.

Изберете Banggood за пазаруване. Можете да избирате между китайски модни артикули, които се продават на значително по-ниски цени. Можете също така да изберете продукти от европейски и американски складове, които струват повече, но и по-малко от тези, продавани в магазините. Има за жени, мъже и деца.

 Разгледайте и пазарувайте!