Тавански стълби OMAN и Youngman от СТЪЛБИТЕ.bg

13
281
Добави коментар
StalbiteBg
StalbiteBg

  ТАВАНСКИ СТЪЛБИ – ОПИСАНИЕ

Таванските стълби служат за преход и лесен достъп до подпокривни помещения. Предлагат се най- общо във варианти според височината на помещението, и размера на отвора, предвиден за таванска стълба.

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ – ИЗТЕГЛЯЩИ СЕ.

Таванските стълби, предлагани на пазара са два вида- с каса и капак, и изтеглящи се алуминиеви стълби. В СТЪЛБИТЕ.bg ще намерите изтеглящи се тавански стълби, които са без каса и капак, приложими за нестандартни отвори. При тях има минимално изискване за размера на отвора, а касата и капака се изработват допълнително спрямо него. В комплектите на тези тавански стълби се предлагат и аксесоарите – дръжка за изтегляне, и ключалка за капака.

   

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ – КАПАНДУРИ.

Предлагат се и завършени тавански стълби – тип капандури, изработени от стомана и дърво, които са с фиксиран размер на отвора. Предлагат се като завършено изделие с всички монтирани части и аксесоари, и само трябва да се монтират към повърхността. Таванските стълби тип капандури имат термоизолиран капак, и удобни телескопични куки за изтегляне. В комплектите на таванските стълби  тип капандури,  без значение от вида се съдържат и необходимите  аксесоари икрепежни елементи, необходими за монтажа.

     

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ – ЦЕНИ.

Преди години таванските стълби се произвеждаха основно по поръчка, което правеше цената им висока. Днес производителите предлагат разнообразие от видове, и цената им е съвсем достъпна. Таванските стълби се предлагат на различни цени, в зависимост от типа,, и материала, от който са направени.

ТАВАНСКИ СТЪЛБИ – ТОВАРОНОСИМОСТ, ПРОИЗХОД И ГАРАНЦИИ.

Таванските стълби, представени в магазина, са от доказани европейски производители, и имат 24 месеца гаранция.  Товароносимостта е 150кг./ на стъпало, което позволявасвободно движение, + товар.

   

Съдържание:

Тавански стълби – описание.

Тавански стълби – изтеглящи се.

Тавански стълби – капандури.

Тавански стълби – цени.

Тавански стълби – товароносимост, произход и гаранции.