Ефбет Лига | Срещи от 4-тия кръг!

2
271
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Ефбет Лига. Срещи от 4-тия кръг! Мачовете от българската фуболна “Ефбет Лига” са вече факт. Днес предстои да се изиграе последната среща от 4-тия кръг на бившата “Първа Лига”. Резултати от изиграните срещи, както и информация за предстоящата, Ви предстои да узнаете тук!

В случай, че не сте информирани, Ефбет предлага три бонуса по 500 лева след всеки кръг на футболното първенсто. Бонусите са без депозит и нужда от превъртане! Може да се възползвате и от начален Ефбет бонус код, на стойност 200 лева!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Четвърти кръг “Ефбет Лига”

Кръгът започна със срещата между отборите Витоша Бистрица и Арда Кърджали. Нейният начален час беше 18:45, на 2-ри август. Срещата завърши с победа на гостите от Кърджали с 3-1! Втората среща беше тази между отборите на Черно Море и Славия София. Тя се игра на същия ден от 21:00 часа. Нейният краен резултат беше 0-0!

Среща номер три се игра на 3-ти август от 18:45 часа. Тя беше между отборите на Етър и Ботев Пловдив, и завърши с краен резултат 2-2. По-късно от 21:00 часа Берое надигра Дунав Русе с 2-0.

Петата среща в кръга беше тази между ЦСКА-София и Ботев Враца. Тя се игра на 4-ти август в 18:45 часа и завърши с победа за червените с 1-0! По-късно в 21:00 Локомотив Пловдив и Лудогорец завършиха равен 1-1.

Днес предстои да се играе срещата между Царско Село и Левски. Тя ще започне в 21:00 часа. Коефициенти за двубоя може да разгледате в сайта на Ефбет.

Това са последните новини около четвъртия кръг на българската “Ефбет Лига”. Следете сайта на Бонус Кодове, за да получавате актуална информация за всички спортни новини в България.