Защо е важно да поръчате надпис от стиропор няколко дни по-рано преди започването на организирано събитие или участие в…

2
150
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Надпис от стиропор се изработва по поръчка и е строго специфичен и индивидуален като размер, цвят и шрифт. По отношение на цвета имайте в предвид, че стиропорените надписи се боядисват няколко пъти за да добият плътен и равномерен слой багра. Ето защо технологичното време за направата им е от няколко работни дни през които материала изсъхва и се втвърдява. След това процедурата се повтаря. Важно е когато правите поръчка за външна реклама и искате нещата да се случат на време да обърнете внимание на продължителността за фабрикация. Рекламна агенция Премиум Реклама произвежда всички видове рекламни продукти за брандиране и ребрандиране на търговски обекти и офиси на фирми. Стиропорът е един от най-поръчваните материали когато се търси направата на лого на фирма или свободно стоящи символи. Свободностоящите скулптури най-често са обемни букви които се поставят самостоятелно на земята. В някои случаи ако е необходимо към тях могат да се прибавят и метални стоки или поставки. Поръчайте вашето следващо брандиране с цветен надписи от стиропор сега.

Знаете ли, че надпис от стиропор може да се монтира на стена от гипсокартон без пробиване с професионални крепежни препарати за брандиране?

Когато правим реклами в офиси на фирми с локация в големите бизнес паркове, едно от приоритетните направления, по които работим е поставянето на реклами без пробиване. Това е така, защото там помещенията се отдават по наем и ако всеки вземе да дупчи няма да остане нищо. Рекламна агенция Премиум окача всеки рекламен надпис от стиропор върху стена или фасада с помощта на професионални силикони или монтажно лепило, освен ако не е уговорено друго с клиента. По този начин основата се запазва цяла и при демонтаж не остават следи върху ограждението. Стиропорените фигури са разновидност на тези от фибран, като разликата между двата варианта са шуплите на различните материали. Стиропорът е с по-едри мехурчета в сравнение с добре познатия в облицовките фибранен пласт. Това му качество го прави по-евтин и по-подходящ за сравнително големи скулптури. Изрязват се символи с дебелина 5, 10 или 20 см. При необходимост от по-голяма дълбочина се прави слепване на пластове и допълнителна обработка. Вижте и нашата бизнес публикация по темата за надписи от стиропори. Поръчайте 3Д обемно брандиране и нови надписи за офиса си сега.