Саня Борисова e първият участник в предстоящия сезон на „Фермата“

1
225
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Новото издание на „Фермата“ се завръща тази есен по bTV. Една от най-известните ни актриси влиза и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Тя е родена във Видин. Изгрява на телевизионния екран през 2008 година с главна роля в сериал. Следват няколко успешни филма, които веднага я нареждат сред най-красивите лица на българското кино.

Тя е носителка на награди от международни филмови фестивали, а това лято беше жури на Ischia Film Festival в Италия. Тя е Саня Борисова и е първият участник в предстоящия сезон на „Фермата“.

„Грабна ме най-вече това, че целият екип влага много сърце в целия проект. Аз обичам да работя с хора, които влагат сърце в проектите си”, обясни желанието си да участва в шоуто Саня.

Тя сподели, че се надява в новия сезон да има готини участници. Саня смята, че най-трудни за нея ще бъдат двубоите.

„Не съм чак толкова подготвена със сигурност. Пък и смятам, че ще има доста добре подготвени хора за двубоите и това сигурно ще е частта, която ще ми е най-сложна. А в моя случай аз тренирам тай чи и ба гуа от скоро, така че не знам това доколко би ми помогнало, защото това е вътрешно бойно изкуство, не е външно. Битките са външни, разбира се. Ще видим по-скоро гледам на цялото нещо като една игра. Нищо сериозно не влагам”, обясни актрисата.

Тя си спомни и как е доила коза:

„Имала съм опит с доене на коза веднъж, кратък в един филм – „Чужденецът“ . Не е лесно определено, но въпреки че не бяхме репетирали преди това, успях да постигна едно малко количество мляко. Това е предизвикателство за мен, ще видя как ще се справя, възможно е и да не се справя. Нямам какво да доказвам по отношение на това. Ще разберем, когато се случи.  Любопитно ми е”, обясни Саня.

Тя сподели, че няма амбицията да стигне до финала:

„Сигурна съм,че ще има хора, които са много добре подготвени, а аз не обичам да надценявам себе си”, каза още актрисата и сподели, че най-много ще й липсват близките хора.

„Надявам се добронамереността ми да ми помогне във взаимоотношенията ми  с хората, отговорността, грижовността . Тези качества – на тях мисля да заложа”, каза още Саня Борисова.