Почивка Цигов Чарк, къщи и вили за гости под наем в Цигов Чарк

1
201
Добави коментар
okinawa
okinawa

Къщи за гости „COLORI” са разположени в едно от най-красивите кътчета на България – на брега на язовир Батак, наричан още морето на Родопите. Районът е с богата фауна и флора, с доста красиви места, подходящи за пикници и незабравими разходки, на които може да видите останки от византийски, тракийски, римски и славянски постройки, могили,крепости и мостове. Голям е изборът и на туристическите маршрути, които могат да се организират до местността Широка поляна, Беглика, Фотенския водопад, Баташки снежник, пещерите Снежанка, Петрово бърдо, Дженевра и още доста други дестинации. През зимния сезон има възможност да се упражняват зимни спортове. През летния сезон може да се практикуват водни спортове, кану – каяк, водни ски. Предлагат се разходки с водни колела и лодки. Комплексът е обзаведен изцяло в изискан италиaнски стил и ще ви впечатли с лукс и комфорт.
Ще имате възможност да прекарате една незабравима почивка. Ще можете да се отпуснете изцяло в прегръдката на заобикалящата Ви природа и да наблюдавате красивите залези и свежите утрини. Надяваме се, че съчетанието на едно от последните останали спокойни кътчета на България с комплекс „COLORI” ще стане вашето любимо място. За нас ще бъде удоволствие да бъдете наши постоянни гости.

Благодарим Ви!

Къщи за гости Colori – Жълта

Къща 2 спални

Всяка от къщите има на разположение:

спалня 2бр с TV.,баня 1бр., тоалетна 1бр. хол: телефон,TV, хладилник за напитки, интернет и изцяло оборудвана трепезария включваща :
пералня,хладилник за хранителни продукти, ел. печка, двойка котлони, камина, TV, климатик, посуда