Любопитни факта за ръчните ласки, за които не сте чували

1
199
Добави коментар
vivi805
vivi805

1. Ръчният секс е много разнообразен

В съзнанието на много момичета има стереотип, че просто няма смисъл да подаряват на партньора си френски ласки, защото той може да си достави такова удоволствие и сам. Без съмнение човекът е в състояние да се накара да се освободи бързо и с максимална ефективност. Но в изпълнението на любимата жена ще бъде много по-чувствено, красиво и приятно. Не забравяйте, че човек по правило мастурбира с една ръка. Момичето има способността да манипулира както под различен ъгъл, разкривайки на избраника несравними усещания със самообслужване.
еротичен бутик
Ръчните техники могат да бъдат не само отлична прелюдия, но и независим тип секс, дори и без допълнителни устройства. Достатъчно на вашите ръце, смазване, знания и умения. Дори различни количества и видове смазочни материали могат да създадат напълно различни усещания. Например, обилното използване на лубрикант, съчетано с техниката на вакуумна стимулация на главата, ще донесе на мъжа абсолютно същите усещания, както при оралния секс. А различни средства с вълнуващ ефект ще осигурят нови аспекти на удоволствие и ще донесат ярък разряд.
2. Техниките на ръцете са надеждни и ефективни.
За разлика от вагинален, орален и всякакъв друг вид секс, ръчните техники ви позволяват да контролирате ситуацията, доколкото е възможно. С помощта на ръцете можете да създадете ерекция, да ускорите или, обратно, да забавите изхвърлянето на партньор, да не говорим за многото нюанси на удоволствие. И най-важното е, че всичко това не изисква преодоляване на трудности като гаф рефлекс или отслабени интимни мускули. Достатъчно, за да овладеете техниките – и мощен инструмент за управление на удоволствието на мъжете в ръцете ви.
Освен това цялото разнообразие от ръчни секс техники се основава на два прости принципа, които не е трудно да се запомнят.
За да ускорите оргазма, винаги трябва да се движите с акцент надолу, непрекъснато стимулирайки купола на главата. Ако трябва да преместите изпускането и да подобрите качеството на ерекцията на партньора, схемата е обърната: движенията са само с акцент нагоре, а контактът с купола на главата е минимален.
3. Има и играчки за ръчен секс
Подобно на другите видове секс, ръчните техники могат да бъдат допълнени с различни секс устройства. На първо място, това са стимуланти и мастурбатори. Употребата им значително засилва ефекта от ласките на ръцете, а различни модели на вътрешната повърхност създават напълно различни усещания. Например, мастурбатор с ясно изразен спирален релеф е в състояние да имитира вагинален секс за мъжа едно към едно. Изборът на релефи, дизайн и концепции на такива аксесоари е огромен, което ви позволява постоянно да опитвате нещо ново и ако искате да събирате тематични колекции за различни поводи и настроения. Основното, което трябва да запомните, е, че всички стимуланти и мастурбатори трябва да се използват с лубрикант.