Сватбен фотограф | Цена с остъпка сватбена фотография | Заснемане на сватба, Пловдив и страната

1
206
Добави коментар
skyviewu
skyviewu

Сватбена фотография

Радваме се, че разглеждате страницата ни със сватбена фотография и се надяваме стилът на кадрите да съответства на вашите търсения. Ако е така, бихме искали да ви поканим в студиото ни в Пловдив или на удобно място за вас, където да се запознаем очи в очи, да ни разкажете за вас и заедно стъпка по стъпка да обсъдим вашата сватба.

Съветваме ви при избора на вашия сватбен фотограф да поискате да разгледате поне няколкостотин снимки от една сватба заснета от него или екипа, а не единствено подбрани портфолийни кадри. Така ще добиете представа за стила и постоянството при качеството на материалите.

В няколко реда ще обясним процеса на работа, нашия подход и няколко общи съвета към вас. На срещата ни ще уточним плановете ви за сватбата и желанията към фотографията, защото както всяка двойка е различна , така и нашата работа и изкуство следват визията на клиентите ни. В случай, че изберете нас подписваме оферта-договор с избраните от вас услуги и основните задължения по сватбената фотография.

Съвети за сватбената фотография

Заснемането е добре да започне от приготовленията, за да се улови атмосферата на деня. Работата в екип от двама фотографи има много предимства, едно от които е възможността да направим кадри с всеки от вас поотделно преди взимането. За официалните церемонии и тържеството след това, единия фотограф заснема младоженците, а другият емоциите на техните гости. Различната артистичната визия и изкуство на двамата, имат видим ефект в крайните материали. Препоръчваме по време на сватбата да си отделите поне 1 час за специална тематична фотосесия. В помещения с ниска осветеност, например храма, използваме светлосилни обективи и по-висока светлочувствителност, за да се запази духа на мястото.

В рамките на ден от сватбата ви предаваме 5-10 избрани кадъра, които да може да споделите с приятели и роднини. Работата на сватбения фотограф отнема повече от седмица за успешното завършване на проекта. Готовите фотографии получавате до два месеца след  сватбата, а те са 500-1500  кадъра в зависимост от сватбата. При приключване на работата по сватбената фотография  ще организираме среща, на която да си поговорим за сватбения ви ден. На нея заедно ще разгледаме снимките, които предаваме на флаш драйв, заедно с няколко селектирани принтирани кадъра.

Разгледайте част от нашите професионални сватбени снимки, за да се запознаете с нашия стил и качеството на сватбената фотография, която предлагаме. След галерията сме посочили нашата цена на сватбена фотография и допълнителни услуги. Вижте и нашите услуги по заснемане на сватбено видеозаснемане.