Ричард Величков се фука с чуждо Ауди за 100 бона :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Ричард Величков се фука с чуждо Ауди за 100 бона :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

„Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди. На 25 години съм и дори нямам висше (не казвайте - личи си)“, изцепи се риалити звездата в мрежата, като подплати твърденията си, позирайки до прословутото си Ауди А7.

Безспорно автомобилът е скъп, но дали е собственост на Ричи, запитахме се от „Галерия“. Прави впечатление, че брадърът вече от два месеца се снима с колата и тя продължава да е с транзитни номера. Ако в действителност е закупил возилото, по закон Величков е длъжен да го регистрира в рамките на един месец.

 Запознати от светските среди изразиха сериозни съмнения, че Аудито изобщо е собственост на Ричи. Според тях луксозната кола му е заета от столична автокъща с цел реклама. Нищо чудно, че Величков само позира до нея, но така и не го видяхме да я шофира. Нещо повече.

 Източници на „Галерия“ потвърдиха, че често го засичат из столичните заведения с друг автомобил, далеч...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност