Мъжки аромати, подходящи за плажа

1
110
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както вече сме писали неведнъж, отношението към парфюмерията се е променило много в сравнение с това, което беше преди десетилетие. Преди това парфюмът се е използвал главно за празници, при отиване на театър или на официална вечера. Сега обаче парфюмерията се превърна в неразделна част от ежедневната грижа на човека.

Парфюми се използват в офиса, у дома, на тренировка и дори на плажа. Но ако все още не сте успели да изберете своя плажен парфюм, то ние сме ви подготвили списък с едни от най-популярните и харесвани мъжки парфюми, подходящи за горещите летни дни.

Bvlgari Aqva

Bvlgari Aqva е изтънчен и привлекателен парфюм за мъже, въплъщаващ връзката на човека с водната стихия. Аромат на свободата и лекотата, наситен сизумруденасвежест и прохлада. Парфюмната му история разказва за силния и целенасочен представител на силния пол, който не се страхува от трудности и не се оттегля преди постигане на желаната цел. Aqua за мъже е новият символ на изкушаващата мъжественост. Мъжа, носещ ореола на този аромат, винаги ще бъде заобиколен от женско внимание. Bvlgari Aqva EDT – струя от власт и мъжество.

Lalique Encre Noire

Lalique Encre Noir е много характерен, интензивен и наситен аромат за мъже, с подчертани уди съставки. Уханието се определя като сексапилно, богато и уверено. Освен това ще впечатлява и с факта, че е изключително трайно и характерно. Това, което се харесва най-много в него, е изтънченият му дървесен характер, който пасва идеално на елегантните и уверени мъже, които искат да демонстрират своя стил дори и когато са на плажа.

Dsquared He Wood

Цветен и в същото време дървесен младежки аромат, олицетворение на свободата и волния дух на младия човек. Подходящ е за употреба по време на горещо време, като впечатлява най-вече с дълготрайното чувство на свежест, което създава. Подходящ е за млади мъже, които отивта на плажа, за да се забавляват. Създателят на този аромат е парфюмеристът Daphne Bugey. Връхните нотки са цветни, примесени умело с ветивер и кедър. Базата е характерна и наситена на амбър, бял бор и мускус, превърщайки го в един покоряващ женските сърца мъжки аромат.

Bvlgari Aqva Atlantiqve

Bvlgari Aqva Atlantiqve е освежаващ и невероятно енергичен аква аромат, вдъхновен от мощтана Атлантическия океан. Тази изумителна версия на класическата Bvlgari Aqva е създадена от великият парфюмерист Жак Кавалиеи е представена официално през март 2017 година. В ароматната композиция контрастират чувственост и вълни от свежест, които създават уникален отличителен подпис. Bvlgari Aqva Atlantiqve е създаден за “Господарят на водата”. Онзи самоуверен и невероятно харизматичен мъж, който смело се потапя във водитена предизвикателствата и живее по своите правила.