Още два търговски софтуера за управление на продажбите в търговските обекти / СУПТО/, предлагани от „Елтрейд“ са сред…

6
308
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

След „Детелина Лайт 6“ още два софтуера, предлагани от „Елтрейд“ – „Детелина Премиум“ и SAP Business One, вече са официално регистрирани в публичния списък на лицензираните от НАП софтуери за управление на продажбите в търговските обекти (СУПТО) под номера съответно 202 и 209.

Двете модификации на търговски софтуер „Детелина“ – Лайт и Премиум, са разработени като нови програмни продукти, които отговарят на всички изисквания на наредбата. Най-важните промени включват:

Невъзможност за извършване на продажби без наличието на фискално устройство и задължително отпечатване на фискален бон.
Невъзможност за изтриване на данни.
Съхранение на детайли за всяка една операция.
Възможност за извършване на сторно операции през софтуера.
Добавен одиторски профил.

Важно е да се знае, че „Детелина Премиум“ вече се предлага само чрез абонамент. Всяка следваща доработка ще се добавя автоматично към функционалностите на софтуера и клиентът ще може да използва винаги най-актуалната версия на продукта.

Като доставчик и интегратор за България, “Елтрейд“ адаптира към Наредба Н-18 и ERP софтуера за малък и среден бизнес SAP Business One, разработен от световния лидер в продажбата на софтуерни приложения SAP.

Напомняме, че съгласно новата наредба всички търговски обекти, които използват СУПТО, трябва да го приведат в съответствие с нормативните изисквания, като от 1 октомври 2019 г. софтуерът трябва да управлява всички фискални устройства в търговския обект.