Българка е най-добър Спа мениджър в света за 2019 г.

1
152
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Надя Халачева, управител на Este Fitness & Spa, спечели престижната награда на световния конкурс World Luxury Spa Awards

Надежда Халачева, управител на Este Fitness & Spa, пребори силната конкуренция в областта на луксозните спа услуги и получи заслужено престижната награда Best Spa Manager (Най-добър Спа мениджър) на глобално ниво в единствения по рода си световен конкурс World Luxury Spa Awards. Поредното издание на конкурса, който избира най-добрите в сферата на спа услугите в света, се проведе преди броени дни в елитния комплекс The State Hermitage Museum Official Hotel в Санкт Петербург, Русия.

Изящество, финес и лукс съпътстваха церемонията по награждаването. Бляскавата атмосфера и богатството на руското архитектурно и живописно изкуство, направиха раздаването на наградите на World Luxury Spa Awards едно вълнуващо и незабравимо преживяване, сравнимо само с раздаването на „Оскарите“. Церемонията по награждаването събра около 250 професионалисти в областта на спа индустрията. В надпреварата участваха луксозни спа центрове от 75 държави в цял свят, които се състезаваха в различни категории на местно и глобално ниво.

Признанието за Надя като най-добър спа мениджър в света за 2019 г. идва съвсем заслужено, след като тя успява да позиционира Este Fitness & Spa на лидерското място в световен мащаб и да го задържи на върха за трета поредна година.

“За мен беше огромно предизвикателство да се потопя в необятните дълбини на ултралуксозните спа услуги. Буквално вложих цялото си същество в този проект и обожавам всяка частица от него. Вярвам, че на този етап той е перфектен и всеки ден поддържаме това ниво”, споделя Надя. “Наградата е изключителна чест за самата мен, но и признание за дългите часове неуморен труд в името на клиента от целия екип на центъра, който стои зад мен и ме подкрепя безрезервно”, коментира тя след конкурса.

“Специални поздравления за Надя от Este Fitness § Spa за победата й в категорията „Най-добър Спа мениджър“ за 2019 г. на глобално ниво. Това е великолепна награда и фантастично постижение – както лично за невероятната Надя, така и за Este Fitness § Spa. Тази награда е прекрасно продължение на наградата „Най-добър SPA център“ в света за 2018 г., която Надя взе миналата година“, коментира Сигни да Силва, представител на организаторите.

Родената в града на розите бизнес дама започва кариерата си в света на спа услугите на 24 години като терапевт на туристически кораб. Само за 2 години тя се издига до управител на луксозния круизен спа център, а след още няколко ръководи общо 12 локации във високия клас туристически плавателни съдове от Карибския басейн чак до Антарктика. Преди 9 години Надя решава да се завърне в родината и да приложи тук опита си, събиран по световните океани и морета. Още с появата си на картата на луксозните спа услуги Este Fitness & Spa веднага успява да прикове вниманието на международните експерти в областта. Само година, след като отваря врати, спа центърът спечелва първо място в категорията Luxury Fitness Spa за 2017 г. През следващата година Надя надгражда успеха на ръководения от нея луксозен спа център и той се изкачва до престижното първо място в света, спечелвайки наградата „Най-добър SPA център в света“ за 2018.

В сърцето на София гостите на Este могат да се насладят на разнообразие от класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес, осигурени от екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори. Безпрецедентното качество на услугите се гарантира от прецизно подбрана апаратура и първокласни козметични продукти от водещи световни производители.

Вижте видеовизитката на Надежда Халачева, Най-добър СПА мениджър за 2019 година:

Последни публикации в блога