Айкън, За борба с летящи и пълзящи насекоми, кърлежи Синджента

1
189
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Препарат за борба с вредители

Айкън е мощен и добре познат инсектицид за борба с мухи, комари, кърлежи, хлебарки, мравки, дървеници, паяци, миризливки, бълхи и други насекоми. Ако имате проблем с комари, миризливки или дори мухи в дома, то препарата Айкън е чудесен вариант за справяне с всички насекоми наведнъж. Ако имате проблем с мравките при посяване на райграс, Айкън може да ви избави от тях. При проблем с хлебарки в дома отново Айкън ще се погрижи да спите спокойно.  Препарата е добре познат в страната ни и е един от най-ефективните и масово използвани за борба с различни насекоми в дома и градината. 

Айкън представлява инсектицид срещу битови неприятели и кърлежи.

Айкън, За борба с летящи и пълзящи насекоми, може да се използва за:

борба с мухиборба с комариборба с кърлежиборба с хлебаркиборба с мравкиборба с дървенициборба с бълхи Активно вещество на Айкън: 100 г/л ламбдацихалотрин микрокапсулирана суспензия Начин на действие на препарата Айкън:

Препарата Айкън е инсектицид с контактно и стомашно действие за контрол на голям брой неприятели. Има много бърз първоначален ефект, а поради супермодерната си формулация, която позволява плътното му прилепване по насекомите, има и сравнително дълго последействие. Има също и репелентно (отблъскващо) действие. Това го прави изключително ефективен както в краткосрочен така и в дългосрочен план. С едно напръскване ще унищожите текущата популация на вредни насекоми в дома или градината, а дългото действие на инсектицида ще предпази до няколко месеца третираните райони от нападение на нови популации. Може да използвате Айкън за третиране на къщи, апартаменти, дворове, градини, околоблокови пространства, мазета и други. 

Все по-нарастващите популации от комари причиняват различни болести и алергични реакции, не позволявайте това да се случи, използвайте Айкън като третирате зелени площи около дома си или вътре в дома, покрай прозорци врати тераси и на места пропускащи комари или други насекоми, както и места с по-висока концентрация на различни популации.

Широкия спектър на действие позволява с едно напръскване с отровата за насекоми да се отървете от всички видове вредни насекоми в дома си. 

Производител на препарата Айкън: Начин на употреба на Айкън:

Преди употреба флаконът се разклаща добре.

За третиране на открити площи с Айкън Работен разтвор в доза 50мл / 10л вода – прочистваща дозаРаботен разтвор в доза 25мл / 10л вода – прочистваща дозаРазходната норма 5л / 100м2 За третиране в затворени помещения с Айкън Работен разтвор в доза 50мл / 10л вода – прочистваща дозаРаботен разтвор в доза 25мл / 10л вода – прочистваща дозаРазходната норма 5л / 100м2 Айкън, За борба с летящи и пълзящи насекоми, кърлежи Синджента за борба с:

Потребители купили този продукт, купиха също: