Кандидат -кметът на десните арх. Борислав Игнатов оправя мекия говор при логопед

1
112
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Кандидат-кметът на „Демократична България” арх. Борислав Игнатов се е заел с амбициозна задача – освен да оглежда дупките по улиците на София и да тича по планинските пътеки, да посвети част от дните на правоговора си.

След като варненецът бе настъпен в социалните мрежи за мекия си говор, който прозвуча дразнещо в ефир, опонентът на Фандъкова се зае да поправи нещата и е тръгнал на логопед. С излизането си пред телевизиите атрактивния на вид проектант /с червено сако и синя риза/ смути столичани със силния си диалект, макар в морската столица повечето жители да говорят съвсем нормално. 

Нахъсаният десен играч почти всеки ден посещавал известен специалист в голяма столична клиника, за да отстрани „мекащите” звуци от речта си.

След като из социалните мрежи бяха пуснати няколко шеговити правила за кандидатите за кметове, сред които и задължителен правилен говор, Игнатов се е заел с този проблем.

„Борислав е готов да направи всичко, за да е на предна линия в тежката битка за София. Не е човек, който да се обиди, да се фръцне и да започне да напада. Просто си взима бележка от критиките и тръгва да решава проблема”, защитиха го негови хора от ДСБ.    

Игнатов отсега е повел доста масирана ежедневна кампания в социалните мрежи. Почти всеки ден, през няколко часа, кандидатът за кмет на София пуска свои снимки от знакови места в столицата и планината Витоша и уверява, че ще се бори за озеленяването на града, както и за облагородяването на софийската планина.