Сваляне на реклами от сгради и демонтаж на рекламни съоръжения на отлична цена

1
235
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Наши клиенти ни се обадиха, защото имаха стара реклама, която искаха да махнем от сградата, в която се помещават. Рекламна агенция Премиум предлага сваляне на реклами от сгради и покриви с помощта на скеле или мобилна вишка. Ние можем да махнем всякакви продукти за брандиране, които вече не са ви необходими. При този случай клиентите поръчаха демонтаж на рекламни съоръжения прикрепени по лицевата страна на бизнес център. Особеното в случай беше, че обемните букви върху метални профили бяха захванати върху една от колоните и в голяма близост бяха стъклата на помещенията. При пристигане на нашия екип на мястото на събитието беше направен обстоен оглед на локацията, бяха преценени опциите за монтиране на техника и свалянето на рекламите започна. Тези разглобяващи процедури винаги крият своите рискове от височината и остарелите крепежи върху които се държат 3Д надписите. Работим бързо и качествено като след поръчка почистваме работната площадка и предаваме обекта в търговски вид. Поръчайте отстраняване на табели сега.

Професионално сваляне на реклами на височина и обезопасяване на терена Професионален демонтаж на реклами със стълба, скеле или мобилна вишка

Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти професионално сваляне на реклами по стандарти за безопасност и грижа към заобикалящата среда и преминаващите хора и животни. Ние ценим материалната база на нашите партньори и подхождаме с внимание към всеки проект. Безопасността на нашите колеги е от първостепенно значение за фирмата. При тази поръчки за махане на рекламен надпис, както вече споменахме, използвахме професионална техника за височинна работа. При различните обекти, в зависимост от желаната височина за достигане се ползват вишки с голям обхват на платформата, разглобяемо метално скеле или добре познатите на всички стълби с удължение. Свалянето се прави поетапно като се следва стриктна процедура за разглобяване. Фирмата е специализирала дейността и има голям опит в демонтажите услуги, затова когато ви трябва нещо да се откачи, свали, премахне или отлепи можете да ни се обадите на посочените в сайта телефони или директно да ни изпратите запитване по електронната поща. Поръчайте сигурен и качествен демонтаж на външна реклама сега.