Дейвид Бут и неговите пророчески сънища

21
187
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Дейвид Бут и неговите пророчески сънища …

На 25 май 1979 г., в покрайнините на Чикаго се случва една от най-тежките въздушни катастрофи в историята на САЩ – пътническият лайнер McDonnell Douglas DC-10-10 на American Airlines катастрофира, полет AA 191, по маршрут Чикаго – Лос Анджелис.

Всички 271 души на борда загиват. Преди атаките на 11 септември 2001 г., това е най-смъртоносната самолетна катастрофа в Съединените щати. Когато самолетът се разбива, избухват горивните резервоари и се образува огромна огнена топка, а димът от горящия самолет се вижда чак от центъра на Чикаго (Zona666.com).

Причината за бедствието била нарушение в монтажа на двигателя, извършен от един от механиците. По-късно той се самоубива, неспособен да понесе мъката и угризенията на съвестта.

След няколко минути, това събитие се превръща в основна новина в САЩ за следващите седмици. Кадри с останките на лайнера били показвани по всички телевизионни канали.

Някъде в Синсинати (Cincinnati), пред телевизионния екран седял мъж, на име Дейвид Бут (David L. Booth). Той бил облян в студена пот, защото осъзнал, че това е събитието, което е виждал в сънищата си, и за което е сънувал всяка вечер, през последните 10 дни.

Нищо подобно не се било се случвало с Бут преди. Той изведнъж започнал да сънува летящия самолет. Бут разказва:

„Сутринта, на 16 май, сънувах първия си сън. Голям реактивен самолет прелетя над полето, но не издаде нито звук, както обикновено звучат самолетите. Нямаше знак, че ще се разбие. Нямаше чувство на обреченост. Просто летеше напълно беззвучно. И тогава, самолетът полетя надолу и избухна. В този момент се събудих.“

Когато този сън се повтаря още два пъти, притесненият Бут се обадил на офиса на American Airlines, защото в съня му самолетът принадлежал на тази авиокомпания и на Федералната авиационна администрация (FAA). В началото не го приели насериозно, но Бут бил много упорит и накрая решили да го изслушат.

Бут разказва за чувствата си от тези сънища:

„Нямах никакво съмнение, че това щеше да се случи!“

Проблемът бил, че Бут не знаел на кой самолет ще се случило нещастието. По това време, за American Airlines летели два големи пътнически самолети – Boeing 727 и DC-10, като всеки един от тях бил внимателно проверен от механиците преди полета.

Имало и други самолети, но Бут не знаел номера на полета, нито маршрута на обречения самолет, нито датата на инцидента.

Служителят на FAA – Рей Пинкъртън казва:

„Думите му бяха много искрени. Имаше леко треперене в гласа му и, разбира се, аз също много се притесних. Но какво може да кажете, когато човек ви се обади с подобни твърдения за пророчески сънища?“

В следващите си сънища, Бут вижда, че лайнерът пада сред високи сгради. Сънищата му, с всеки път стават все по-тревожни. Но, въпреки това, той не можел да получи повече информация от тях за това кога ще се случи и къде точно.

След бедствието, хората си спомнили за думите на Бут. Дори бил извикан на разпит от FAA, но не казал нищо ново, освен разказа му за необичайните сънища.

Впоследствие, дълги години с Бут не се случило нищо необичайно. Той нямал натрапчиви ужасяващи сънища. Но, тогава му се случило нещо друго.

През 2004 г., е публикувана книгата му „Code Red: The Coming Destruction of the United States, 2004“, в която той описва Нибиру и края на света.

Написал е всичко това, защото отново започнал да сънува бедствие. Този път за приближаването на огромно космическо тяло към Земята, от което Земята ще бъде обвита в пламъци. Това тяло, предполага той, е планетата Нибиру.

Бут рекламира книгата си възможно най-добре, говорейки по радиото и давайки интервюта за пресата. Дори създава уебсайт. Но, Апокалипсисът, както знаете, не се случи. Бут е обвинен в плагиатство, уж, че е копирал книгата си от друг конспиративен теоретик, като леко е променил информацията. След това, той изчезва „в сенките“ и повече никой не чува и не вижда нищо за него.

Някои изследователи предполагат, че Бут е объркал нещо в тълкуването на сънищата си и, че не Нибиру се приближава към Земята, а извънземен кораб. И, Земята не изгаря, а е превзета по някакъв друг начин. Изказват вероятността и да е сбъркал в тълкуване на времето, когато ще се случи. Изследователите твърдят, че това предстои да се случи …

Тъй като, в крайна сметка първите му сънища за самолетната катастрофа са пророчески, защо и тези да не се окажат такива …?