13-та годишнина на Banggood: Най-големите отстъпки и безплатни подаръци.

5
247
Добави коментар
PublicImage
PublicImage

Banggood отбелязва своята 13-та годишнина, като стартира грандиозна разпродажба, която се провежда между датите 27 август до 18 септември 2019 г.

Banggood отбелязва своята 13-та годишнина- супер цени, разпродажби, кодове за отстъпка

Както знаем, бе промотирана вече серия отстъпки за юбилейното събитие, започнала на 27 август. Това също донесе безпрецедентно голям обем продажби от началото на промоцията. Очакваме да видим на сцената Blowout (от 9 до 12 септември) за годишнината. Това ще бъде най-важният етап, това ще бъде периодът с най-големи отстъпки. Сега отброяването до този важен етап е започнало и само 5 дни са останали до започването на същественото отбелязване на 13-тата годишнина на Бангууд, това ще бъде лавина от невероятни сделки, които всички можем да грабнем.

Както и миналата година, процентът на отстъпка, който Banggood предлага, никога не ни разочарова. В самото начало на 13-тата годишнин, Banggood първо ни изуми със своята промоция  „Team & Win: да споделим 10000 бонуса“ и много хора се присъединиха към нея поради бонусите, които дава. Досега броят на хората, които се присъединяват към тази активност, е достигнал повече от 800 000. Важно е да повторим, че правилата на играта са- колкото повече хора има във вашия екип, толкова повече бонуси може да спечели отборът ви, което може да позволи на всички да станат топ победители в играта. Заслужава да се отбележи, че участниците, които са регистрирани като потребители на Banggood, също могат да получат двойно нови ползи за потребителите. Затова просто се присъединете към играта и се опитайте да спечелите най-добрите отстъпки.

Освен тези неустоими и невероятни предимства за промоция, има още спиращи дъха отстъпки и оферти за категориите по време на този важен етап от годишнината на Banggood. Затова, моля, не пропускайте нито една от новостите, тъй като това може да е последната възможност да се възползвате максимално от тази грандиозна годишнина.

Колекция Super Tech Deals

Колекция Super Tech Deals – ниски цени за електроника

Искате ли да сте първият, който се наслаждава на страхотното изживяване, използвайки най-новите технологии? Искате ли да получите цялата си нова електроника на най-ниски цени? Ако го искате, Super Tech Deal ще е най-доброто за вас, някои от новите джаджи пристигащи в раздела за електроника ще бъдат налични и изненадващо те ще се предлагат на цени от производител. Също така специално за годишнината ще включва продукти на горещи цени от най-добрите марки като Xiaomi и Chuwi.

Toys Hobbies & Robot Sale

BangGood – играчки, хоби модели, RC

Всички зарибени по RC играчките, разгледайте по-подробно тук! Тук идва една чудесна възможност за вас да закупите някой от тези страхотни джаджи на възможно най-ниски цени. По време на промоцията всички тези джаджи ще се предлагат на страхотна цена с отстъпка.

Autumn Fashion Trends deal

BangGood – мода, модни аксесоари, дрехи и обувки

Есента е тук и е време да подмените гардероба си. 13-годишнината на Banggood е добър шанс да получите големи отстъпки, така че можете да закупите модерни дрехи само за стотинки. Разгледайте модните промоции на BangGood

Home & Outdoor

BangGood – решения за умен дом, смарт електроника, уреди за дома

Искате най-новите системи за умен дом, без да плащате твърде много? Търсите професионално оборудване за дейности на открито и спортни занимания? Ако го направите, моля, отидете на специалната разпродажба на Banggood за 13-та годишнина, в която домакински и смарт устройства ще се продават на много ниски цени. Ще има и големи кодове за отстъпка, но те са ограничени по брой, така че не пропускайте.

 

Пазаруването от Китай ви дава големи възможности да спестите пари. Доставката най-често е безплатна или на символична стойност. Винаги може да намерите актуални решения за дома, електроника, дрехи и модни аксесоари, детски играчки. BangGood е един от надеждните и проверени китайски онлайн магазини.

Сподели ме!