Гласът на България Стелияна Христова се превърна в любимка на жените на мотори

4
304
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Новини Детайли Публикувано на 02 Септември 2019

Победителката в първия сезон на “Гласът на България” Стелияна Христова спечели сърцата и на любителките на моторите и адреналина.

 

Певицата, която преди време спечели по безапелационен начин най-успешното музикално риалити у нас, бе поканена да пее специално за българските рокери – жени, в старата столица.

Поводът бе четвъртата национална среща на жените на мотори, която се състоя във Велико Търново, в края на миналата седмица. 

Организатор на събитието бе президента на МСС “Born Free” в Бургас – Ирина Едрева-Трифонова.

 

Десетки дами от цялата страна пристигнаха на моторите си на 31 август и както бе предвидено по програма, още в същия ден направиха почетна дамска мото обиколка на града. 

 

Сборен пункт на срещата бе една от най-големите и култови бирари в страната “City Pub”. Емблематичният клуб бе и мястото, където моторджийките си дадоха среща отново и в края на деня.

Именно там вечерта ги очакваше и Стелияна, която бе поканена да пее специално за събитието.

 

Гласовитата великотърновка и нейния музикант Петко Савов пяха повече от три часа в чест на момичетата. Атрактивните и свободолюбиви дами не спираха да се забавляват, танцуват и пеят заедно, а купона продължи до малките часове на нощта.

Стелияна успя да плени сърцата на моторджийките, които дълго и бурно я аплодираха, скандирайки “Още, още…!”.

След края на концерта момичетата се запознаха, размениха телефоните си и си направиха общи снимки за спомен от паметната вечер.

 

Стелияна сподели, че също си е изкарала страхотно и неповторимо и с огромно удоволствие ще пее отново за своите нови приятелки. Призна също, че самата тя от малка много харесва моторите и дори е посещавала мото събор преди време. Припомни, че кадри с мотор са в основата на нейният първи музикален клип. Певицата допълни, че вече събира смелост да си купи свой собствен мотор, който да се научи да кара добре и с удоволствие би посещавала срещите на мотористките в цялата страна.