Коли под наем София

1
150
Добави коментар
val-kar-rent-a-car
val-kar-rent-a-car

Коли под наем София от Вал и Кар

Вал и Кар Рент а Кар предлагат изгодни и комфортни коли под наем в София. Нашите автомобили Ви позволяват да се придвижвате бързо и удобно от и до всяка една точка на столицата.

Предлагаме разнообразие от коли, сред които можете да изберете най-подходящата за условията на пътуването си. Нашите автомобили са сигурни, надеждни и икономични.

Преди всичко, ние от Вал и Кар държим на безопасността. Затова колите под наем преминават щателни технически прегледи. Освен това те са в отлично състояние що се отнася до естетика и хигиена. Към всяко превозно средство можете да добавите екстри за повишаване на комфорта. Така с кола под наем в София транспортът ще бъде спокоен, приятен и най-вече максимално ефективен.

Как се наема кола в София?

Първата стъпка да използвате нашите рент а кар услуги е да определите откъде искате да вземете кола под наем в София. Тук имате две възможности. Първата е да вземете колата директно от нашия главен офис.

Той се намира в централната част на столицата на адрес кв. “Борово”, ул. “Невестина Скала” 1А. Моля, имайте предвид, че е необходимо да имате предварителна резервация.

Тя Ви гарантира, че колата е бъде налична в момента, в който Ви трябва. Алтернативата на вземането на кола под наем от офис е да Ви я доставим до избран от Вас адрес. Вярваме, че този вариант значително би Ви улеснил. Която и опция да изберете, колата ще бъде приготвена и заредена и ще Ви очаква, за да Ви отведе там, където имате нужда.

Какъв автомобил да наема за София?

По този въпрос всичко зависи от плановете, които имате. На първо място следва да решите къде точно искате да отидете и колко души ще пътуват. Ако имате професионални ангажименти, колата под наем за София център може да е по-малка. Ако обаче ще се срещате с бизнес партньори и потенциални клиенти, може да се спрете на по-висок клас автомобил, за да сте още по-представителни.

Що се отнася до броя на пътниците, с неговото нарастване Ви е нужно и повече пространство вътре в превозното средство. Не забравяйте да предвидите и достатъчно място за багаж, за да пътуват всички комфортно.

В случай че Ви предстои да посетите забележителности извън града, като например Витоша, препоръчваме Ви да изберете джип, с който ще Ви е най-удобно. Съветваме Ви да се опитате да предвидите различни моменти от престоя си, за да сте сигурни, че избирате перфектната кола под наем за София.

Ако обаче не сте сигурни или на място ще решите как да запълните свободното време, най-добре е да се спрете на превозно средство, което Ви дава повече възможности, от които да се възползвате, а идеите ще дойдат от само себе си.

Изгодно ли е?

Да, колите под наем в София на ниски цени ще Ви дадат максимална стойност и то изгодно. Вал и Кар непрестанно се старае да предлага най-добри условия за клиентите си, което несъмнено означава и цените да са отлични.

Екстрите, които можете да използвате, също са достъпни. Но освен самата наемна цена на кола под наем в София, разходът на превозното средство също е от голямо значение.

Нашите автомобили са икономични и несъмнено това ще повлияе положително крайната цена на услугата. За Ваше най-голямо улеснение, ние винаги Ви предаваме автомобила с пълен догоре резервоар.

Вие от своя страна можете да изберете дали да заредите резервоара напълно на избрана бензиностанция или да заплатите изразходеното гориво на място при връщане на превозното средство. В първия случай сами определяте къде и на каква цена да заредите, а във втория спестявате време и не се ангажирате с тази задача.

Заслужава ли си?

Тук се изкушаваме просто да дадем еднозначен положителен отговор. Но предпочитаме да навлезем в детайли. Така ще бъдете подготвени за посещението си в столицата и ще го планирате най-добре. Колата под наем в София и центъра си заслужава на 100%, понеже ще ви даде възможност да организирате времето си най-ефективно.

Ако разчитате на градски транспорт, има голяма вероятност да останете разочаровани или да срещнете проблеми. Метрото изглежда добра опция, но обсегът му е ограничен и най-вероятно ще се наложи да смените няколко превозни средства.

Такситата несъмнено не са по-изгодни от нает автомобил, а и с тях отново зависите от фактори, на които нямате контрол и губите време в избор на фирма. Същевременно, каквито и да са ангажиментите Ви, в столицата има какво да се види и прави.

Колата под наем в София ще Ви предостави абсолютна самостоятелност. С нея ще можете не само да свършите работата, за която главно сте дошли, но и да се насладите на престоя си. Забележителностите и културните събития нямат еквивалент другаде в България.

А що се отнася до околността, покрай града са най-хубавите места за отдих и по-конкретно Витоша, Панчаревското езеро, Цари Мали град и много други, до които се стига само с автомобил.

Кола под наем летище София

Факт е, че изморителните полети, ангажиментите след тях и наличието на багаж изискват рационален подход към времето и усилията Ви. Полетите често са в часове, в които не бихте искали да разчитате на обществен транспорт. Ние сме насреща да Ви помогнем.

Независимо от часа на кацане, можете да направите резервация за кола от Вал и Кар. Наш служител ще Ви посрещне в залата за пристигащи на Терминал 1 или Терминал 2 с табелка с Вашето име. Затова ще ни бъде нужен номерът на полета Ви. По този начин ще можем да следим часа на кацане и евентуалните промени в него. Не се тревожете, нашите клиенти не заплащат такса за закъснение на полет.

Мога ли да наема кола за летище София?

Да, можете. Вал и Кар Рент а Кар Ви дава възможност да наемете автомобил за и от летище София. Можете да разчитате на нас и спокойно да планирате пътуването си. Вал и Кар разполага с офис на летище София, откъдето можете да вземете своята кола. Също така, там можете да върнете автомобил, с който сте се придвижили до своя полет.

Имайте предвид, че ако желаете да наемете кола оттам, следва да направите предварителна резервация. Връщането на нает автомобил също е предмет на предварителна уговорка.

Резервация на кола от летището

Важно е да направите предварителна резервация за автомобил. В този случай, колата Ви ще е приготвена и ще Ви чака на летището, когато пристигнете. За летния период е желателно да имате потвърдена резервация поне седмица преди пристигане. Това се налага поради огромния пътнически поток. Резервацията Ви гарантира, че автомобилът ще бъде наличен и ще Ви очаква на летището, когато пристигнете.

По този начин ще избегнете непредвидени ситуации и ще си осигурите безпроблемно придвижване. Резервацията на автомобил от летището Ви позволява ефективно да се съсредоточите върху ангажиментите или почивката си. По този начин можете рационално да планирате престоя си и да сте спокойни, че ще спазите предвидения график.

Защо е удобно?

Има редица причини, по които автомобилът под наем е най-удобният начин да се придвижите от и до летището. Първата от тях е, че летище София се намира на приблизително 10 км от центъра на столицата. Автомобилът по наем, който ще Ви очаква при кацане, Ви дава абсолютна независимост на придвижването.

Едно от основните предимства на рент-а-кар услугата е, че създава надеждност за бизнес пътуванията. Същевременно, по този начин ще можете да видите местата, които желаете, без да се съобразявате с друг вид транспорт. Също така, тази самостоятелност означава, че ще успеете да си починете, за да бъде престоят Ви максимално ефективен и приятен.

Има ли тáкси?

Както споменахме, при закъснение на Вашия полет, Вие няма да бъдете санкционирани с наказателна такса за това закъснение. Единствената допълнителна такса за летището е в размер на 10 евро (20 лв). Тя съществува, тъй като паркингът на летището е изключително скъп. Поради тази причина, нашите автомобили са паркирани извън него. Такса летище дава възможност колата да Ви очаква на място при пристигане. Разбира се, ако желаете да избегнете тази такса, можете да наемете автомобил от нашия офис в града. Каквито и да са Вашите предпочитания и нужди, ние оставаме на разположение, за да Ви съдействаме да се придвижвате по ефективен и спокоен начин.