Николета Лозанова се връща в „Папараци“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
201
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Две години, след като оваканти мястото на водещ в „Папараци“ Николета Лозанова се завръща в предаването. Единственият телевизионен таблоид у нас ще се завърне с нови епизоди от 15 септември.

Любимата на Ники Михайлов няма да смени настоящата водеща Венета Райкова. Вместо това изкусителната плеймейтка ще даде интервю за шоуто.

 „Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща”, казва Лозанова по повод гостуването си в предаването.

На 15 септември на стола срещу Венета Райкова в студиото на „Папараци“ ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан.

Темата за любовта, летните емоции и бейби бума сред родните звезди ще бъде в основата и на „коментарното студио“, което този сезон ще бъде част от „Папараци“. В него Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото и любопитни подробности около разделите на светските двойки – Кубрат Пулев и Андрея, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро и Райна, която въпреки раздялата с половинката си грее от щастие.

На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния й живот. Любовта на Меглена Каканашава и половинката й Румен Рончев също ще попадне в обектива на „Папараци“. Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени.

По темата с бейби бума у нас, трите дами ще отделят специално внимание на наследника на Златка Райкова и Благой Георгиев, за когото разполагат с любопитна и ексклузивна информация.