Преместваеми къщи – какво е важно да знаете

5
477
Добави коментар
seoslav
seoslav

Съществуват многофункционални решения за модерни и комфортни преместваеми къщи, които може да поставите буквално почти навсякъде.

През последните години мнозина се ориентираха към удобството на преместваемите къщи, защото техните редица предимства са безспорни. Собствениците на парцели ги избират не само заради модерната им визия, качествата и функционалността. Важен фактор се оказва и цената, която е значително изгодна и се вписва в предвидения бюджет. Много по-скъпо и трудоемко е да инвестираш усилия, средства и време в изграждането на постройка в рамките на имота. Сега инвестицията е лесна, бърза и срещу доста приемлива сума.

Какво трябва да знаем

Преместваемите къщи имат своята специфика и детайли, с които е препоръчително да се запознаете предварително. Тяхната употреба е продължителна за години напред, затова когато ги избирате, трябва да мислите в дългосрочен план.

Обикновено производителите се стремят да предложат минимални срокове за проектиране и създаване на избрания от вас модел. Това се случва за около половин месец, а монтажът отнема още ден.

Не само външния, но и вътрешният изглед зависи от индивидуалните ви предпочитания. Къщата може да е оборудвана с кухненски бокс, тоалетна, душ, които имате възможност сами да обзаведете допълнително. Всеки контейнер е снабден с изводи за вода и канал, ПВЦ дограма, алуминиеви врати, както и с различен тип веранди. Към тях се включват също теракот и/или ламиниран паркет, осветление, конвектор.

Готовите преместваеми къщи пристигат с изградена електрическа инсталация и осветителна система. Ключовете, контактите и телата за осветление за обозначени на чертеж, който получавате с конструкцията. Кухненският бокс е с готова ВиК инсталация, а изводите за чиста и мръсна вода се отвеждат откъм страната на стената, за която е залепен боксът. Подовото покритие на банята и тоалетната е теракот, а мивката има огледало и шкаф. Стандартно в тоалетната се намират душ кабина и бойлер.

Ако сте осъществили контакт с реномирана компания, може би ще ви бъдат предложени и допълнителни екстри срещу съответното заплащане. Сред тях са климатик, комарници, стенни конвектори и прочие детайли, които са свързани единствено и само с вашия пълноценен комфорт. Вероятно съществува и опцията за избор на цвят на преместваемата къща, както и модели веранди, които може да изберете според нуждите на бъдещите обитатели на дома.

Важно е също да помните, че консултацията със специалисти по темата, е много съществен елемент. Компетентните квалифицирани лица са инженери, архитекти, конструктори, както и обучени експерти, назначени в избраната от вас фирма.

Когато получите оферта след запитване, помислете внимателно какво обхваща тя, какви технологии са използвани, както и техническите характеристики на самите вложени материали.

За статията:

Заглавие:

Преместваеми къщи – какво е важно да знаете

Описание:

Съществуват многофункционални решения за модерни и комфортни преместваеми къщи, които може да поставите буквално почти навсякъде.

Автор:

Иван Петров

Издател:

RozovaDolina.Net

Лого: