Витамин D3 5000 iu лепенки и пластири с витамин Д3 patch Vitamin K2 Магнезий

11
721
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Витамин D3 5000 iu лепенки и пластири с витамин Д3 patch Vitamin K2 Магнезий – Просто поставете Д3 лепенките на ръката, бедрото или гърба си до 48 часа – 3 пъти седмично. Получавате пълната си доза с Д3 пластири, които ви предлагат витамин Д3 в удобна за носене лепенка + витамин К и Магнезий. ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ ИЗБЕРЕТЕ ДОБРЕ ПОЧИСТЕНО МЯСТО НА КОЖАТА / СУХА КОЖА, БЕЗ ОКОСМЯВАНЕ. – 24 броя в пакет. Напълно усвоими от организма! Една лепенка до 48часа – 3 пъти седмично. * Пакета е за период от два месеца. ** Най-ефективната формула за абсорбация от организма с комбинация витамин D3 5000 iu + 120 mcg витамин K2 (MK-7) + 250 mcg Магнезий

*** Вижте още лепенките ни за Витамин B12 Метилкобаламин – пластири – Methyl B12 MEGA Patches 5000mcg ( Methylcobalamin ) – ТУК. 8 броя в пакет. Напълно усвоими от организма! Една лепенка за 24часа – 1път седмично, като пакета е за период от два месеца.

**** Вижте още КАЧЕСТВЕН БОРОВ ПРАШЕЦ – ТУК.

* ПРОМО ТОП ОФЕРТА – поръчай от ТУК: Можете да закупите Боров прашец на цена от 34.99лева , комбинирано с Витамин B12 пластири – лепенки – patch метилкобаламин 5000 mcg на обща стойност: 59.98лева. *Офертата е валидна единствено и само при закупуване на двата продукта. * Регулярна цена на Боров прашец: 39.99лева за 1 брой. Ценово предимство от 5лева в комбинация с витмин Б12 пластири.

**** Витамин D3 НЯМА НАЛИЧНОСТ – МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ *** *** ВНОС ОТ САЩ *** *** СРОК НА ГОДНОСТ ДО МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2020г. ***

 

Нашите лепенки с витамин D3 съдържат 5000 IU витамин D3, 120 mcg витамин K2 (MK-7) и 250 gm магнезий, за да ви осигурим най-ефективния и безопасен начин за повишаване на нивата на витамин D.

Тази перфектно балансирана формула, с доза витамин D3, витамин К2 и магнезий идват в лесна и бърза за употреба лепенка, като витамините по този начин се абсорбират от плътта наподобявайки натуралното производство на тялото чрез излагане на слънце.

* НАЧИН НА УПОТРЕБА: Просто поставете Д3 лепенките на ръката, бедрото или гърба си до 48 часа – 3 пъти седмично.

Получавате пълната си доза с Д3 пластири, които ви предлагат витамин Д3 в удобна за носене лепенка + витамин К и Магнезий. ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ ИЗБЕРЕТЕ ДОБРЕ ПОЧИСТЕНО МЯСТО НА КОЖАТА / СУХА КОЖА, БЕЗ ОКОСМЯВАНЕ.

VITAMIN D3 5,000 iu PLUS VITAMIN K and MAGNESIUM

-Подпомага усвояването на калция и фосфора, поддържането на костите в добро състояние и предотвратяването на фрактури. Поддържането на оптимални нива на витамин D в тялото, редовните физически упражнения, както и здравословната диета, източник на калций, намаляват риска от развитие на остеопороза;

-Редуцира изхвърлянето на калция с урината и улеснява задържането му в костите, което е важно за поддържането на костите твърди и здрави;

– Поради важната си роля в усвояването на калция, има ползи и за поддържане на зъбите здрави;

-Спомага за намаляване на факторите, отговорни за развитието на множествена склероза;

-Допринася за поддържане нормалното състояние на имунната система, за да може тя да атакува чуждите патогени и да защитава организма от простуда и грип;

-Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система;

-Насърчава поддържане на нормален хормонален баланс и регулиране на хормоните на стреса. Съвременните проучвания сочат, че оптималните нива на витамин D в тялото облекчават симптомите при сезонно афективно разстройство, депресия и тревожност.

Данни от много съвременни изследвания показват още, че витамин D може да има изключителна роля в превенцията и лечението на диабет, високо кръвно налягане, нарушен глюкозен толеранс, множествена склероза и др.

Витамин К е мастноразтворим витамин, известен най-вече в ролята му на съсирващ кръвта. К2 е наистина изключително важен за поддържането на здрави кости и чисти артерии Дефицитът на витамин К2 ви прави уязвими към редица хронични заболявания като остеопороза, сърдечни заболявания, инфаркт, камъни в бъбреците, заболявания на мозъка, рак. Взаимодействието между витамин К2, витамин Д и калция Когато взимате витамин Д, вашето тяло произвежда повече от зависещите от К2 протеини, които придвижват калция из тялото. Докато К2 не активира тези протеини, ползите от витамин Д не са пълни. Ако приемате витамин Д, се увеличава нуждата и от витамин К2. Така витамин Д и витамин К2 действат заедно за здравето на костите и на сърцето. Ако приемате витамин Д, трябва да приемате и витамин К2 Магнезият също е много важен. И той помага на калция да си върши работата по-добре. В обобщение дотук можем да кажем, че ако искате да приемате допълнително калций, задължително трябва да направите същото и с: -Витамин К2 -Витамин Д -Магнезий

Как можете да разберете, че имате недостиг на витамин К2? Имате ли остеопороза? Имате ли сърдечни заболявания? Имате ли диабет?

К2 играе много важна роля по време на цялата бременност (за развитието на млечните и постоянните зъби, за лицевата форма и здрави кости), както и след това през ранното детство и през юношеството на човек, когато тялото все още се развива и расте. Освен по време на бременността (и най-вече през третия триместър), витамин К2 е много ценен и при кърменето на бебето. Тъй като, както вече споменахме, К2 не може да бъде предозиран, количеството може да се удвои и дори утрои дефицитът на витамина е тясно свързан с често срещани хронични заболявания, като костни метаболитни нарушения, тумори, сърдечно-съдови заболявания, диабет, невропсихиатрични разстройства и автоимунни заболявания.

Проучванията показват, че нивата и активностите на Витамин D са тясно свързани с появата и развитието на много хронични състояния като злокачествени заболявания, автоимунни заболявания, метаболитни нарушения и инфекциозни заболявания. Препоръчителното дневно количество Витамин D е 400 международни единици (IU) за деца до 12 месеца, 600 IU за възраст от 1 до 70 години и 800 IU за хора над 70 години.Този витамин има антивъзпалително, антиапоптотично, антитуморно и антифиброзно действие.