Изложението Baby love беше открито от кмета на общината д-р Вяра Церовска

1
182
Добави коментар
4vlastbg
4vlastbg

За първи път на медицински форум в Перник бяха  представени най-важните неща, с които се сблъскват младите родители. Изложението Baby love беше открито от кмета на общината  д-р Вяра Церовска и ще продължи през целия ден в Двореца на културата.

„Много се радвам, че днес съм тук и имам възможността да открия тази прекрасна инициатива, която се надявам да се превърне в традиция. Най-голямата радост за всеки родител е раждането на дете. Грижите и обичта към него  осмислят живота.  Това са незабравими мигове, които остават в съзнанието ти за цял живот. Няма нищо по значимо от детската усмивка. Тук са най-добрите специалисти, които могат да отговорят на всички въпроси, вълнуващи младите родители  и разбира се да дадат най-добрите съвети. Желая успехи на всички участници в днешната дискусия“, сподели кметът Вяра Церовска, след което всички малки  гости бяха почерпени с много вкусна торта.

Организаторът на събитието Валентина Страхилова не скри вълненията си и каза, че много е щастлива от факта, че залата е пълна с толкова млади хора и деца с позитивно и слънчево  настроение. „Детският глъч отваря всяка врата и докосва душата на всеки. Те са нашето бъдеще“, каза Страхилова, която е областен координатор на Алианса на българските акушерки.

На събитието присъстваха още народният представител д-р Александър Александров зам. – кметът Севделина Ковачева, кметът на кв. „Изток“ Емил Костадинов, секретарят Радослава Манова, директорът на Регионалната здравна каса д-р Йорданка Александрова.

 В рамките на срещата се обсъждат най-важните неща, които трябва да се спазват по време на бременността. В залата има и урна, в която всеки, който желае, може да направи дарение. Събраните средства ще бъдат предоставени на семейства с репродуктивни проблеми от Перник.