Козметично изложение „Фестивал на красотата – Варна 2019“

1
133
Добави коментар
sabutombg
sabutombg

Мероприятието събира различни брандове в сферата на козметиката за маникюр, педикюр, фризьорство, спа, масажи, козметици, епилация, миглопластика, микроблейдинг и др.
Фестивалът ще се проведе в Delta Planet Mall, гр. Варна, на 17.11. и 18.11.2019 г.
– Фестивал на красотата в Delta Planet Mall –

Събитието ще бъде в помощ и подкрепа на козметичния бранш от регион Варна и страната.

Големият интерес и взаимната полза за търговци, салони и крайни потребители ни даде основание да проведем изложение, в което да се срещнат български и чуждестранни производители, вносители, дистрибутори и търговци на продукти за грижа и естетика на лицето, тялото и ноктите. 

„Фестивал на красотата – Варна 2019“ е предимно B2B събитие и ще съдейства на фирмите за козметика и салонно оборудване да осигурят и предложат в своите обекти най-новите и качествени стоки, продукти и услуги, необходими за тяхното функциониране и развитие.

Всичко това е гаранция за делови успех на участниците в проявата, качество на установените бизнес контакти с точните партньори, икономия на време и възможност за експедитивно договаряне.

Големият поток от посетители на Delta Planet Mall през есенно-зимния период, между 11 000 и 15 000 души на ден, ще даде възможност и на крайните потребители да се запознаят с последните тенденции и иновации в бранша, както и да закупят продукти и услуги на място.

Акцентът в изложението ще бъдат специализираните лекции от доказани имена в козметичния, фармацевтичния и естетично-медицинския отрасъл.
Кой участва?

В изложението ще участват над 50 фирми, производители, вносители и дистрибутори на утвърдени и стартиращи марки козметика в следните направления: 

маникюр, педикюр, ноктопластикакоса – грижа и фризьорстволице – поддръжка, грим, декоративна козметикамикроблейдинг и миглопоставянетяло – антицелулитни продукти, солариум и спаоборудване, консумативи и аксесоари за салона и кабинетаестетична медицина и естетична дентална медицинафитнес и био добавки
Защо да участвате?

Освен имиджовата реклама, на самото събитие всеки изложител ще има правото да продава продуктите на щанда си. 

Събитийният маркетинг се счита за най-възвръщаемата инвестиция от всички маркетингови инструменти. Онлайн представянето е важно, но личната комуникация дава на потенциалните клиенти запомнящо преживяване и впечатление за дадената марка. 

Чрез сценичната презентация от всеки изложител това преживяване е не само аудио и визуално, но и предлага добавената стойност от директния контакт и предлагане на продуктите – на една ръка разстояние. 

Сцената за презентации ще привлече не само колеги от бранша, но и потенциални клиенти, които ще се запознаят с качеството и предимствата на всеки бранд. 

Козметичното изложение „Фестивал на красотата – Варна 2019“ е единствено по рода си на Северното Черноморие тази година!
И още!

 „Фестивал на красотата – Варна 2019“ е брилянтна възможност за пускане на нова продуктова линия, промоционална акция и други брандинг събития на изложбената територия, където многохилядна публика ще изпробва и научи за предлаганите стоки.

Изложението ще даде възможност за набиране средства и спонсори за благотворителна кауза, посветена на кариерно ориентиране и мотивиране на деца, на възраст от 13 до 19 години.

Динамика и насоченост на контактите, съпътстваща програма:

На изложението ще се осъществи директен и възможно най-ефективен бизнес контакт, както и информационна лекционна програма, която ще е насочена към запознаване на собствениците на салони и крайните потребители с новостите в специализираната козметика.

Семинари и демонстрации на тема медицинска козметика, маникюр, медицински педикюр, естетична хирургия и др.Продажба на продукти.Сключване на договори.
Медийни партньори на събитието: 

NRG, City и Radio 1, местни информационни уебсайтове, козметични уебсайтове, социални мрежи и блогове.

Ще се проведе мащабна регионална PR и медийна кампания в радиа, преса, специализирани интернет страници, външна реклама и социални мрежи.

Краен срок за заявка за участие – 30.09.2019 г.

Искаш ли да получаваш нови известия за статии, новини и промоции?Абонирай се за блога за маникюр на Noktoplastika.Net

Свързани