Вълшебното килимче в нашия дом прави чудеса

1
177
Добави коментар
svetla58
svetla58

Да, правилно сте разбрали, една от най-нашумелите тенденции е поставянето на килим върху масата за хранене. Макар да наподобява тишлайфер, заради по компактите си размери, идеята остава класическият килим да се пренесе върху масата, замествайки традиционната покривка.

Купи килим тип черга

В спалнята

Поставяне на килим върху леглото? Тази така нестандартна идея, всъщност вече не само се прокрадва в проектите на съвременните дизайнери, но и се стреми да се превърне в истински моден тренд в интериора.

Колкото по-нестандартен е килима и колкото по-лека и еферна е материята, от която е направен, толкова по-добре. Не се страхувайте, бъдете смели и поставете килимчето върху спалната покривка или юрган, за да придадете оригинален почерк към декора на спалнята ви.

За да създадете истински оазис в стаята, изберете килим, който да пасва на чаршафите на леглото.

На стената

Забравете за картините по стените, 2019 е годината на декориране с килими. Не забравяйте обаче, че с голямото разнообразие, с което разполагате, лесно може да се заблудите. За това е важно да планирате добре какво ще окачите на стените в дома си.

 

Страхотни за целта са старинните килими, чиито следи от изностване, ги правят достатъчно интересни, за да бъдат причислени към групата на произведенията на изкуството. Друга добра идея е използването на имитиращи животинска кожа, килими, които биха добавили характер и текстура на интериора.

Ако не можете да осъществите тези идеи, поставянето на килим с интересна шарка в рамка, може моментално да промени помещението – лесно и бързо подховяване на декора, за ентусиасти с ограничен бюджет.

 

Купи бял килим 

Купи розов килим

Винаги пречупвайте тенденцията през собствения си стил

Подобно на дивана или масичка за кафе, вашият дом трябва да бъде отражение на собствения ви стил. Винаги следвайте интсуицията си и купувайте неща, които истински ви харестват. Така ако имате килим, който много харесвате, то не се съмнявайте, че ще откриете правилното място за него в дома си.

Купи шарен килим