Оставиха зад решетките 75- годишния ревнивец от Кюстендил Симеон Стоянов, удушил 45- годишния Васил Стойчов

2
225
Добави коментар
lidiapavlova
lidiapavlova

Софийски апелативен съд потвърди определението на Окръжен съд – Кюстендил остави зад решетките 75- годишния Симеон Стоянов, обвинен в убийство, извършено по особено мъчителен начин за убития или с особена жестокост, на 6 срещу 7 септември в кв. „Герена” в Кюстендил. Тялото на убития 45 – годишен мъж беше открито край блока.
Така беше потвърдена мярката задържане под стража, наложена от Окръжен съд- Кюстендил под председателството на съдия Йоланда Цекова.
Убийството на 45- годишния Васил Стойчов потресе Кюстендил. За смъртта му първоначално бяха задържани 75- годишният Симеон Стоянов и неговата жена 38-годишната Камелия, която след 24 часа арест бе освободена. Привлечен като обвиняем за убийството на Васил Стойчов остана само Симеон.
Смъртта на жертвата е настанала след сбиване между двамата в апартамент на 4- ти етаж в блок 185 на кв. „Герена“, където живее Симеон и Камелия, и по първоначални данни е настъпила в резултат на задушаване. Тялото на 45-годишния Васил Стойчов също бе намерено в кв. „Герена“, но захвърлено в храсти увито в чувал. Версията е любов между Камелия и убития. На днешното заседание жената на Симеон не бе в залата. Симеон Стоянов изрази съжаление за случилото се, обяви, че бил предизвикан и е невинен.