Здравница ще участва в „Мисия Здраве” 2019

2
130
Добави коментар
teokostov
teokostov

Тази година „Здравница“ също ще вземе участие в специализираното изложение „Мисия Здраве”, което ще се състои от 27 до 29 септември в градината пред Паметника на Съветската армия в София.

Какво можете да откриете при нас?

„Здравница“ разполага с изключително богат набор от продукти за здравето, с които можете да се запознаете и да закупите на място по време на изложението. Сред най-атрактивните продукти на „Здравница“ са оригиналния канадски кленов сироп, хранителните добавки „Диабор“ и „Алое – сух екстракт“, билкови смеси, тинктури и чайове с бранда на „Здравница“, сироп от черен бъз, натурални подправки и брашна и още над 200 продукта.

По време на изложението „Мисия Здраве“ нашите приятели ще могат да се запознаят от близо и с продукти като: Студено пресовани масла от бял трън, черен кимион, облепиха, кайсиеви ядки, конопени семена, вечерна иглика  – всички с бранда на „Здравница“.

Към продуктовата листа на „Здравница“ са включени и редица здравословни подправки и натурални брашна като: цейлонска канела, куркума, джинджифил, розмарин, кардамон, пипер-Кайен, брашна от рожков, кокос, синап, ябълка, касис, арония, бадем, коприва, тапиока и др.

Екипът на „Здравница“ ще Ви очаква на Щанд 6.6.

Припомняме, че събитието ще се проведе отново под егидата на Йорданка Фандъкова, кмет на София.

„Здравница” е един от медийните партньори на изложение „Мисия Здраве“, заедно с  БНТ, Дарик Радио, както и радиата от групата на бТв.

В поредица от статии ще ви запознаем отново с някои от най-търсените наши продукти.