Столичен храм ни приканва да подкрепим боледуващ човек

1
154
Добави коментар
kalev.ivan
kalev.ivan

Столичният храм „Въздвижение на Св. Кръст Господен“ (кв. Лозенец) публикува на своята страничка във Фейсбук апел в подкрепа нуждаещата се от бъбречна трансплантация Цвети. Нека помогнем – Давайте милостиня според силите си; тогава всичко у вас ще бъде чисто (Лук.11:41):

Цветанка е на 46 г. и дълго време се бори с бъбречно заболяване. Състоянието й за съжаление се влошава и Цвети има нужда от спешна трансплантация, която може да бъде извършена в болница в Турция. Необходимите за това средства са непосилни за семейството й. За целта е организиран благотворителен базар във фейсбук (https://www.facebook.com/groups/2320279484904640/), средства се набират и в Искрецкия манастир „Успение Богородично“.

Обръщаме се и към вас с апел за помощ. Време за губене няма!

Можете да й окажете финансова подкрепа чрез следната сметка:

Общинска банка АД

Цветанка Ангелова Миладинова

IBAN: BG76SOMB 9130 1054 9124 01

BIC: SOMBBGSF

Нека всички й окажем молитвена подкрепа!

Източник: https://www.facebook.com/hramvuzdvijenie/

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.