Френският цигански суинг в София

2
262
Добави коментар
musicien
musicien

 

◊ ПОКАНА

В началото на октомври отново ще стане горещо! Френският цигански суинг ще ни върне към Париж в средата на ХХ век и към огнената музика на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели. Музикантите от Para Hot Jazz ще бъдат Ваши водачи през времето и пространството. Приключението ще започне в 18.30 часа от гара Студио 5.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това интересно събитие в календара си и на 6 октомври да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Местата са ограничени – резервация може да направите на телефон 088 705 1080.

Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Повече за музикантите:

Para Hot Jazz е квартет, изпълняващ френски джипси суинг. Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (китара) и Димитър Карамфилов (контрабас) пресъздават джазовата сцена на Европа от първата половина на ХХ в. Танцувална музика, вдъхновена от Джанго Рейнхард – бащата на френския цигански джаз и неговите музикални диалози с цигуларя Стефан Грапели.

Билети и резервации:

Местата са ограничени – направете резервация на тел: 0887 934 335 (след 14 ч.), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

Билети се продават и в мрежата на Bilet.bg:

ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Неделя, 6 октомври Studio 5 Music Club Вратите са отворени от 18.30 часа Начало на живата музика – 19 часа. Вход – 15 лв

* * *

Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

Важно: *Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. „Витоша“)