Блогът на Апостол Апостолов :: ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, МАНИПУЛАЦИИ

1
188
Добави коментар
tocco
tocco

                                                          НАИВНО, ГЛУПАВО И ПОШЛО

 

 

Продължава тоталният разпад на инициативния комитет, който стои зад Мая Манолова. След като общинският съветник Войслав Тодоров категорично отрече да е подкрепял бившия омбудсман, същото направи и двукратният олимпийски шампион Армен Назарян. След това от нея се разграничи и още едно от „знаковите лица“ – медицинската сестра Мая Илиева. Дори цяла партия пропищя от манипулациите на Манолова и категорично отрече да е част от екипа на някогашното червено острие в борбата и да овладее София.

„Като председател и представляващ Българската социалдемократическа партия /БСДП/, регистрирана за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27.09.2019 г. с решение 1044-МИ от 11.09.2019 г на ЦИК, желая да уточня, че никой не е канил нашата партия на подобна среща и наш представител не е присъствал на нея“. Това пише председателят на БСДП Йордан Нихризов по повод на информация, че Манолова е имала среща с четири леви партии, които я подкрепят за изборите. Сред изброените е цитирана и абревиатурата на Българската социалдемократическа партия – БСДП.

Нихризов е категоричен, че изобщо не е виждал Манолова и партията му не стои зад кандидатурата и. БСДП щели да имат самостоятелна листа за съветници и кандидати за районни кметове.

Поредното пришиване на личности и партии към кандидатурата и е голям гаф за екипа на Манолова и тя напълно се орезили със смешните опити да демонстрира, че се радва на широка подкрепа. Никога, никога не е късно да станеш за резил…

Има една такава древна римска поговорка: „Това, което започва зле, свършва зле.“ В края на октомври ще се убедите, колко прави са били римляните…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.