Кристин Илиева краси страниците на Vogue Italia

1
144
Добави коментар
svetla58
svetla58

Допреди месец Кристин Илиева не знаеше дали някога ще може да продължи мечтата си да бъде модел. Днес тя е модел на Vogue Италия и кариерата й тепърва започва.

https://www.instagram.com/p/B2RlbqlBnwt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Кристин Илиева е само на 22 години, а вече изгради кариерата си веднъж, загуби я и отново си я върна. Тя се снима като модел от 18 годишна и си мечтаеше един ден да стане и моден дизайнер. Популярността й нарастваше с бързи обороти, докато миналата година не пострада в автомобилна катастрофа с приятелката си, певицата Дивна.

Инцидентът остави Кристин със сериозни наранявания и тя можеше да ходи само с патерици за известно време. Това почти я отказа от мечтата й да се развива в модата, но сега изглежда нещата отново потръгнаха за нея.

Този месец тя се снима за италианското издание на Vogue пред камерата на Алесио Алби.

Разбира се, Кристин не пропусна да се похвали за постижението в Инстаграм. Публикацията й беше придружена с дълъг текст, с който тя сподели малко повече за трудностите, които е изпитала през последната година и половина и насърчи последователите си да не се отказват от мечтите си.

Тагове
Kristin Ilieva, VOGUE, VOGUE ITALIA, Алесио Алби, българска певица, български модел, Вог, Дивна, италианска мода, италиански вог, Италия, Кристин Илиева, мода, Модел, певица, стил