Най-добрите смарт часовници

2
397
Добави коментар
angels82
angels82

Смарт часовници

Умните смарт часовници осигуряват достъп до любимите ви мобилни приложения, заедно с музика и екранни уведомления. Всеки смарт часовник се слага на китката по същия начин като традиционния часовник. Междувременно смарт часовникът е оборудван с акумулаторна литиево-йонна батерия. Смарт часовниците се предлагат в различни стилове и дизайни. Те са направени от неръждаема стомана и включват дисплей с висока резолюция. Функциите на смарт часовника варират. Например, интелигентните часовници понякога ви позволяват да изчислите калориите си, докато вървите или бягате. Други смарт часовници работят заедно с Google Assistant, за да приемат вашите гласови команди. Различните смарт часовници се продават дори с едногодишна или двугодишна гаранция.

 

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите хлебопекарни. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Функционалност:

Часовник с телефон SmartWatch iUni DM98 с операционна система Android, слот за карти 3G, GPS, bluetooth, екран с капацитивен дисплей, разделителна способност 2.2 “ и резолюция 320 x 240 пиксела, 512 RAM и 4 GB ROM.

Детайли:

Операционна система Android 4.4

Bluetooth функцията за дистанционно управление чрез Bluetooth и връзка с телефона или да се превърне в мини-телефон, като поставите карта Nano SIM.

Капацитетът на батерията е 900 mAh.

Камера с разделителна способност от 2 MP, намира се на дисплея на часовника.

Снимките лесно се постигат, само с едно просто докосване на екрана или също позволява да се записват, вълнуващи сцени директно на телефона.

Също така се възползвайте от дистанционното управление от разстояние, за да получите достъп до телефона с камера и записвайте едновременно с Android 4.0 или по-нови устройства.

Обща дължина на каишката: 26 см

Система: Android  CPU MT6572A Dual Core, 1.2 GHz; ROM 4 GB, 512 MB RAM

Размер на дисплея: 2.2 инча

Тип: Капацитивен сензорен екран

Резолюция: 320 x 240 пиксела

Трансфер на данни: Micro USB / Bluetooth

С приложението на телефона получавате известия с часовника (обаждания и съобщения).

Резолюция Foto/Video: 2 MP

GPS, Wifi, Internet 3G, Android OS, Bluetooth, Камера, Снимки, Календар, Часовник, Повикване, Контакти, Галерия, Музика, Хронометър, Таймер, Дневник, Време, Настройки, Известия, Кросометър, Търсене на устройство / Anti-Loss & Speaker, наблюдение на съня и др.

Функции: Получаване / иницииране на повиквания (Android), синхронизирането на съобщения са съвместими с Android.

Измерване на стъпките

Функция против загуба на телефона

Sedentary

Материал: метал + силикон

Употреба:

За да включите / изключите часовника, натиснете бутона On / Off.

За да получите известията на часовника, трябва да инсталирате приложението на телефона, след което да синхронизирате часовника с телефона си.

Поставяте SIM карта в часовника и осъществявате повиквания директно от часовника си.

Аксесоари:

Магнитен кабел за зареждане

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Запознайте се със следващото поколение Galaxy Watch Active. Всички фитнес часовници проследяват данни.

Watch Active се отличава – това е часовник за фитнес, който активно ви дава съвети

Стил който няма да ви забави

Galaxy Watch Active разполага с дискретен и лек дизайн, така че да можете бързо да проследите пътя си към финалната линия. Той също така разполага с разнообразие от стилни каишки, които са подходящи за повечето ситуации.

Красота в изчистения дизайн

Всеки има свой собствен подход, когато става въпрос за това как да остане активен. Ето защо Galaxy Watch Active идва с персонализирани лица, които съчетават стил и удобство.

Постигнете целите си

Най-лесният начин да останете движещи се и мотивирани. „Ежедневна активност“ ви позволява да постигнете ежедневните си здравословни цели, като сте активни, тренирате и седите по-малко. Galaxy Watch Active използва специални сензори за движение за автоматично проследяване на седем вида дейности, като ви дава възможност да се съсредоточите върху вашата тренировка. Освен това се поддържат вграден GPS и 5ATM водоустойчивост.

Управление на нивата на стрес безопасно

Знайте границите си. Galaxy Watch Active се предлага с вграден монитор за пулса, който изпраща незабавни сигнали, когато се открие необичайна сърдечна честота. Може също да чете нива на стрес като предлага техники за дишане, за възвръщане на спокойствието.

Следете здравето си

Благодарение на интегрираното приложение Samsung Health, Galaxy Watch Active е вашият личен здравен гуру. Прегледайте резюмето за здравето си в един миг на един екран и отворете десетки инструменти, които ви позволяват да управлявате не само тренировката си.

Останете свързани

Функцията на Galaxy Watch Active ви позволява да изпращате персонализирани отговори, използвайки говор до текст, емотикони или интуитивна клавиатура, докато телефонът се зарежда на нощното шкафче.

Водете балансиран начин на живот

Устройство, което може да ви наблюдава дори и през нощта. Galaxy Watch Active проследява четирите етапа на съня. На следващата сутрин ще се събудите с ясен анализ на това колко дълбоко сте прекарали часовете за сън.

Останете винаги със заредена батерия

Часовникът, на който можете да разчитате, не ви оставя в трудни ситуации. Galaxy Watch Active следи ежедневните дейности за повече от 45 часа с едно зареждане. Той разполага с иновативна технология Wireless Power Share, за зареждане на батерията и да е готов за работа веднага.

Пълен със забавление

Galaxy Watch Active ви свързва със света на забавленията директно от вашата китка. С много мотивационни приложения, които можете да изтеглите, можете да персонализирате ежедневните си цели и да ги използвате следващия път, когато излезете от вратата.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Компактен (47 мм) мултиспорт GPS часовник с Elevate ™ вграден пулсомер
Стилен дизайн с EXO-Антена от неръждаема стомана за най-добро представяне в предизвикателни среди
Вградени профили на активност за всички ваши спортове и приключения
Предоставя ви ключова статистика с уиджет за изпълнението, който показва ефектите и напредъка на вашите тренировки
Свързани функции включват смарт известия, автоматични качване в Garmin Connect ™ онлайн спорт общността и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от нашия Connect IQ ™ магазин
Сензори за дейности на открито, включващи GPS и GLONASS спътниково позициониране, барометричен алтиметър, 3-осен компас с жироскоп
Fenix 5 Performer Bundle добавя HRM-TRI пулсомер за разширена динамика на бягането и сърдечна честота по време на плуване
Живот на батерията: до 2 седмици в режим смарт часовник (в зависимост от настройките), до 24 часа в режим GPS и до 75 часа в режим за пестене на батерията UltraTrac™

Beat yesterday цял ден, всеки ден. Fenix 5 е премиум мултиспорт GPS часовник с вграден пулсомер, разширени тренировъчни функции и сменяеми ленти, които ви позволяват да преминете от работното си място към тренировката, бързо и лесно. Какъвто и спорт да практивкувате, Fenix 5 го покрива, благодарение на вградените профили на активност и разширени показатели за ефективност, които ви позволяват да се подобри контрола на ефективността на вашата тренировка, плюс смарт известия.

Забележителен дизайн и бързина

Fenix 5 е компактен мултиспорт часовник с 47 мм диаметър. Той  разполага с атлетичен дизайн и висококачествена EXO-Антена от неръждаема стомана за работа в най-предизвикателните среди (воден рейтинг до 100 метра).

Изключителна четимост, дори когато тичате

Винаги включения с висока резолюция, пълноцветен Garmin Chroma Display ™ осигурява голяма четимост по всяко време. Fēnix 5 използва 1.2“ дисплей с трансфлективна технология, която отразява и пропуска светлина, като в същото време дава възможност на изгледа на часа да стане още по-добре видим на силна слънчева светлина. За да се гарантира повишена издръжливост на този спортен часовник Fenix 5 Sapphire серията добавя сапфирена леща.

Вграден пулсомер

За да се осигури пълна свобода на амбициозните спортист всички Fenix 5 модели включват Elevate ™ технология с вграден пулсомер, което ви позволява да се следи сърдечната честота, без да носите допълнителна лента. С новия напълно интегриран Elevate сензор можете да контролирате по всяко време интензивността на тренировката и проследявате ежедневните си дейности с 24/7 мониторинг на сърдечната честота, за да получите по-точна информация за изгорените калории през деня.

Всичко, което трябва да знаете за вашите тренировки

Вашата цел за непрекъснато подобряване на ефективността преминава през безброй часове на тренировки. Новият уиджет за ефективността на fenix 5 притежава цялата информация, която ви е необходима за лесен достъп на едно място, за по-добро проследяване на фитнес нивото ви и за да ви помогне да тренирате по-ефективно.

Тренировъчен статус: показва ви колко ефективна е тренировката и дава насоки за това дали е била продуктивна и постиганат ли е прогрес.
VO2max оценка: Коремни преси, бягане или колоездене – предоставя данни за ефективността с оценка на максималния обем на кислород, който може да консумирате в минута и дава индикация на фитнес нивото ви.
Тренировъчна история: показва ви колко трудни са били тренировките в продължение на период от време, без значение за коя дейност.
Съветник за възстановяване: Таймерът за възстановяване ви казва препоръчителното време за възстановяване от последната ви тренировка.

По-разширените показатели, като Functional Threshold Power (FTP) и праг на лактата ви помагат по-добре да прецените действителното си ниво на производителност по време на колоездене или бягане, а Race Predictor предсказва вашето идеално време за финал на 5к, 10k и полумаратон състезания базиран на текущото ви VO2max число.

Training Effect 2.0 ще осигури аеробни и анаеробни резултати за всяка тренировка, така че да разберете дали вашите високо интензивни интервални тренировки наистина се отплащат.

Подобрете вашето бягане

Сега можете да се отиде по-далеч с вашите данни за бягане. Garmin Fenix 5 предоставя разширени физиологични показатели и разширена тренировъчна динамика, която може да ви помогне за подобряване на вашата форма и цялостното представяне. Тези показатели включват състояние на производителността, което сравнява реалното ви състояние със средното ви фитнес ниво, каданс при бягане, и дължина на крачката. Направете всяко бягане в лично предизвикателство, състезавайте се срещу други в Strava Live сегменти, получавайте сигнали за стартиране и приключване на сегменти, вижте позицията си в класирането и как текущите ви усилия се сравняват с личните ви рекорди.

Изберете Fenix 5 Performer Bundle с HRM TRI пулсомер за допълнителни показатели. Показателите включват Stress Score за измерване на действителното ниво на стреса в зависимост от вашата вариабилност на сърдечната честота, вертикална вибрация и съотношение или време и баланс на контакта със земята, за да направите вашето бягане по-ефективно.

Бягане в планината

Fenix 5 идва с предварително инсталирани функции, които правят всичко различно, когато сте по пътеките. Auto Climb / Run функцията се грижи да получите точните показатели в подходяща среда. Тя ще следи темпо и разстояние, когато бягате на равно и автоматично ще превключи на изкачване и вертикална скорост, след като започнете катеренето. За бегачи на големи разстояния Fenix 5 предвижда специален режим, който ви позволява да увеличите проследяването, за да отидете много по-далеч и да следите до 75 часа в новия жироскоп-подсилен UltraTrac® режим.

Часовникът за всеки вид спорт

Освен функциите за бягане, Fenix 5 часовниците предлагат и специални функции за колоездене, плуване, ски, голф и гребни спортове. За колоездене Fenix 5 поддържа скорост и разстояние и всички колоездачни динамики веднъж сдвоен с измерватели на мощността, за плувци, устройството следи разстоянието, броя на загребвания и още. Режима ски/борд ви дава информация за скорост, разстояние, денивелация и автоматичен брояч на спусканията. Функцията за гребни спортове включва броя на загребвания, темпо на загребване и дори разстояние за загребване. Голф режима ви дава разстояние до предната, задната и средната част на грийна за всяко едно игрище, което сте изтеглили от Garmin Connect – и също така добавя подобрения, като например проследяване на статистиката, преглед на грийна, AutoShot и още.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Часовник Smartwatch Polar Vantage V, GPS, H10 HR сензор, Orange

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Apple Watch Nike+. Свържете се чрез спорт.

Apple Watch Nike + е перфектният партньор с приложението NikeRun Club. Но за повечето хора това е само един аспект от тяхната тренировка. Ето защо Nike създаде приложението Nike Training Club, за да ви позволи да се включите в свят на различни тренировки и експерти. Заедно те ще ви помогнат да изградите издръжливостта и силата, за да пренесете фитнеса на следващото ниво.

Светлоотразителна Nike Sport каишка. Да се вижда безпроблемно, когато е нужно.

Промъкването на бързо излизане за тичане, често означава бягане, преди слънцето да се издигне или след като залезе. За да ви помогнем да се откроите, Apple Watch Nike + Series 4 вече се предлага с Nike Sport Loop каишка, която е изтъкана със специална отразяваща нишка, предназначена да блести, когато светлината я достигне.

Nike лица за още по-добра визия

Извитите ъгли и намалените граници създават дисплей, който е с над 30% по-голям от предишното поколение. Нека ексклузивните Nike часовници с ярки цветове зададат тон за всяка крачка или момент от деня.

Приложението Nike Run Club. В него има повече, така че можете да получите повече.

То е част от ежедневния режим за бегачите по целия свят, а сега има още повече причини да направим приложението Nike Run Club част от вашата. Вземете нов Audio Guided Run всяка седмица с гласа на гост-треньор и кураторски саундтрак. Преглеждайте подробни статистически данни и показатели в момента. И се радвайте на насърчение с новите обичаи.

Приложение Nike Trainning Club. Умен начин за потене.

С над 180 безплатни тренировки с участието на Nike Master Trainers от световна класа, можете да се включите в множество тренировки, за да помогнете на фитнес тренировките си. В допълнение, уведомленията предоставят препоръки за тренировка през деня.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.